Yumbo

Yumbo (tidligere DailyNam) er en leverandør af måltidskasser, som du ikke må snyde dig selv for at stifte bekendtskab med, hvis du har en kærlighed til asiatisk mad. Alle måltiderne stammer nemlig fra det asiatiske køkken. I denne guide / anmeldelse kan du blive klogere på retterne, levering, tilberedningstid og meget mere.
7.4/10 (Ekspertbedømmelse)
Leverandøren er bedømt som #16 i kategorien Udbydere

Yumbo er navnet på en måltidskasseleverandør, der udelukkende fokuserer på asiatisk mad og asiatiske opskrifter. Det har de gjort siden foråret 2020, hvor virksomheden blev stiftet som et sideprojekt til en asiatisk restaurant. Men nu er måltidskasserne kommet i fokus. Det betyder, at du kan glæde dig til endnu bedre asiatisk mad på menuen i hverdagen.

Læs med og bliv klogere på, om Yumbo er den rette leverandør af måltidskasser til dig.

Fact: Yumbo er en af de eneste leverandører af asiatiske måltidskasser i Danmark

Fordele og ulemper ved leverandøren:

Positivt
  • 100 % fokus på asiatisk mad
  • Tilberedning på 20-30 min.
  • Levering til døren
  • Gratis fragt
  • Enkeltkøb eller abonnement
  • Også tilgængeligt for singler
Negativt
  • Der er kun én ugentlig leveringsdag (tirsdag)
  • Der leveres kun mad til 3 dage
  • Kundeservice er kun tilgængelig få dage om ugen
  • Få betalingsmuligheder
1

Yumbo har specialiseret sig i asiatiske måltidskasser

Asiatiske måltidskasser i fokus

Asiatisk mad er fuldstændig fantastisk, og mange danskere ville leve af det, hvis de ellers kunne. Men mangel på lettilgængelige råvarer og inspiration fører desværre til, at det ofte hører til sjældenhederne med asiatisk mad i de danske køkkener.

Men det vil måltidskasseleverandøren Yumbo lave om på. De leverer nemlig måltidskasser, der udelukkende består af asiatisk mad. Der er to forskellige at vælge imellem; vegetarkassen og hverdagskassen. Vi gennemgår de to muligheder nedenfor.

2

Vegetarkassen

Vegetarkassen

Som navnet indikerer, er vegetarkassen fra Yumbo en vegetarisk måltidskasse. Det vil sige, at du får asiatiske retter uden kød, når du bestiller den. Det kunne eksempelvis være en lækker poke bowl med svampe, avokado, sesamfrø, edamamebønner, ris og en chilicreme. Det kan også være tikka masala med selleri eller pho ga, som er en vietnamesisk nudelsuppe.

Der bliver i overvejende grad lavet retter med udelukkende grøntsager. Men du kan også af og til modtage plantekød og lignende, som forsøger at imitere asiatiske retter, der traditionelt set involverer kød. Heldigvis er det asiatiske køkken utroligt vegetarisk af natur. Dermed får du mange af de samme velsmagende retter, som du ellers ville gøre.

Yumbo måltidskasse
3

Hverdagskassen

Hverdagskassen

Må der gerne være kød i maden, kan du overveje at bestille hverdagskassen fra Yumbo. Her er det mange af de samme retter, der er på menuen – bare med kød i. Eksempelvis bliver svampene erstattet med stegte rejer i førnævnte poke bowl, og tikka masalaen er med kylling i stedet for selleri.

Du får altså mange af de samme lækre retter, bare med kød i stedet for nogle af de grøntsagsingredienser, som bliver sendt med vegetarkassen.

4

Vælg mellem enkeltkøb og abonnement

Enkeltkøb eller abonnement

Uanset hvilken af de to måltidskasser du ender med at vælge, så kan du enten købe dem som enkeltkøb eller på abonnement. Forskellen ligger lidt i ordene; enkeltkøb er køb af en given måltidskasse i én uge, mens abonnement sikrer løbende levering.

Fordelen ved at kunne nøjes med at købe én måltidskasse er naturligvis, at du får muligheden for lige at prøve Yumbo af. Selvom det er utrolig lækker mad, så er det naturligvis ikke garanteret, at det er noget for dig. Men det er altså let at finde ud af.

5

Yumbo leverer lige til døren – og fragten er gratis

Levering til døren og gratis fragt

Når du køber en Yumbo måltidskasse, så bliver den leveret lige til døren – og det er i øvrigt helt gratis. Det vil sige, at du ikke kommer til at skulle bruge ekstra penge på leveringsgebyr eller lignende.  Leveringen gælder uanset, hvor du bor i Danmark – så længe det ikke er på ikke-brofaste øer.

Hvis du vælger at købe din Yumbo måltidskasse på abonnement, så behøver du ikke at få den leveret hver uge. Du kan sagtens bestille den med et interval på 2 eller 3 uger også. Det kan være oplagt til dig, der ynder at spise asiatisk, men også kan have lyst til andet mad i løbet af måneden.

Asiatisk mad
6

OBS: Yumbo gik tidligere under navnet DailyNam

Da Yumbo blev stiftet, gik de oprindeligt under navnet DailyNam. Det kommer sig af, at det oprindeligt var et sideprojekt til en restaurant, der gik under navnet Nam. Men sidenhen er der kommet øget fokus på måltidskasserne, og det førte til navneændring, så måltidskasseleverandøren i dag hedder Yumbo.

7

Hvornår leverer Yumbo?

Hvornår leverer Yumbo?

Maden kommer hver tirsdag mellem klokken 07:00 og 17:00. Det er helt okay, hvis du ikke er hjemme til at tage imod maden. Så bliver den nemlig bare sat på dørtrinnet, eller et andet sted, som du har angivet ved bestilling. Dermed er den klar til at blive sat i køleskabet, når du kommer hjem.

8

Hvordan finder og bruger jeg en rabatkode til Yumbo?

Rabatkode til Yumbo

Der er flere muligheder for at finde en rabatkode til Yumbo. Du kan eksempelvis kigge her på siden. Her forsøger vi at have en opdateret oversigt over aktuelle rabatkoder, når der er nogle. Men du kan også tilmelde dig deres nyhedsbrev og sociale medier for at holde øje med eventuelle rabatkode.

Hvis du finder en rabatkode til Yumbo, er det nemt at bruge den. Du skal bare vælge den måltidskasse, du gerne vil bestille, lægge den i kurven og indtaste den under feltet Rabatkuponkode, inden at du går til kassen.

9

Spørgsmål og svar

Svar på de mest stillede spørgsmål

Hvad er historien bag Yumbo?

Historien bag Yumbo er, at ejerne af Restaurant Fusion og Restaurant Nam ville nå længere ud med deres asiatiske måltider. Derfor stiftede de virksomheden her som et sideprojekt, der sidenhen er blevet et større foretagende med levering af asiatiske måltidskasser til hele Danmark.

Hvordan kommer jeg i kontakt med leverandøren?

Du kan kontakte Yumbo ved at ringe til dem på 93 92 32 25. Alternativt kan du skrive til deres e-mail; kundeservice@yumbo.dk, hvor de forsøger at svare inden for 24 timer.

Hvor hurtigt kan maden tilberedes?

Du skal regne med at bruge mellem 20 minutter og 30 minutter på at tilberede de måltider, der bliver tilsendt med måltidskasserne fra Yumbo.

7.4Ekspertbedømmelse
Anmeldelse af Yumbo

Yumbo er en interessant leverandør, da de modsat mange andre leverandører ikke fokuserer på klassisk dansk mad, men derimod asiatisk mad. Hver uge byder Yumbo på 3 nemme og lækre asiatiske måltider, som vil falde i både børns og voksnes smag. Maden kan tilberedes på 20-30 minutter, og der tilbydes desuden fordele som gratis fragt og levering til døren. Af negative ting kan der fremhæves manglende leveringsfleksibilitet (der er kun én leveringsdag), og at man ikke selv kan vælge, hvilke retter man gerne vil have. Derudover savnes der flere betalingsmuligheder, herunder MobilePay.

Råvarer
8.5
Pris
7
Portionsstørrelser
8
Levering
6

Vi vil sætte pris på, hvis du vil dele din oplevelse med leverandøren:

Anmeld leverandøren og hjælp andre

Din samlede bedømmelse

Nymaaltidskasse.dk
Logo