Sense måltidskasser

Ønsker du at basere din kost på Sense mad, er der flere måder at gribe det an på. Den letteste måde, hvorpå du kan overholde de Sense principper, der er fundamentet for livsstilen, er at bestille og få leveret en Sense måltidskasse hver uge.

Gør du det, er du nemlig sikker på, at din kost overholder de forskellige principper. Samtidig har denne løsning også den åbenlyse fordel, at du sparer tid i hverdagen, da du ikke selv skal forbi supermarkedet for at købe ind til madlavningen.

Populære sense måltidskasser i 2024:

Indholdsfortegnelse

Hvad er Sense?

Til trods for, at mange kender det som Sense kuren, er det ikke en kur. Derimod er det en livsstil eller koststrategi. Sense er en koststrategi, der er rettet mod enten vægttab eller vægtvedligeholdelse, som er baseret på tre såkaldte spisekasser.

Hver af de tre spisekasser, som du har til rådighed hver dag, skal være fyldt med fire håndfulde mad samt en til tre spiseskefulde med fedtstoffer. Sker det, at du spiser noget forkert, så skal du lukke denne spisekasse og igen følge principperne fra næste måltid. Læs videre for at blive klogere på, hvad de håndfulde og spiseskefulde mad skal bestå af.

Sund mad og kostplan

De vigtigste Sense principper

Sense er en koststrategi, der er simpel at følge, da den opsummeres til følgende:

  • 3 daglige måltider (spisekasser)
  • Hvert måltid består af 1-2 håndfulde grøntsager, 1 håndfuld protein, 1 håndfuld stivelse og / eller frugt, samt 1-3 spiseskefulde fedtstof
  • Der findes ikke forbudte fødevarer, og ét af dine måltider må afvige fra ovenstående, hvis du f.eks. vil have et stykke kage
  • Principperne skal du følge i 14 dage, hvorefter det er meningen, at du skal tilpasse strategien til dine egne ønsker

Udvalget af Sense måltidskasser er fortsat meget begrænset

I løbet af den seneste rum tid, er Sense begyndt at vinde mere frem. Det ændrer dog ikke på, at det endnu ikke er en specielt udbredt koststrategi. Dette betyder naturligvis også, at der ikke er specielt mange måltidskasser, der er målrettet denne strategi.

Det er dog ikke ensbetydende med, at det er umuligt at bestille måltidskasser, hvis du ønsker at leve efter Sense-strategien. Det kan godt lade sig gøre, men du bliver nødt til at acceptere, at udvalget er begrænset.

Sense måltidskasser

Prøv SenseKassen fra Aarstiderne

SenseKassen fra Aarstiderne er lavet til dig, der har et ønske om at leve efter Sense-principperne. Denne måltidskasse indeholder nemlig en række grønne retter, der er udviklet med afsæt i Sense-principperne.

Med i kassen får du ikke blot retter, der er baseret på lækre råvarer. Du får også en oversigt over, hvordan de enkelte retter skal fordeles ift. den spisekassemodel, som Sense er bygget op omkring. Dermed får du nemt ved at vælge de rigtige retter, så du kan følge strategien.

Du kan bestille denne måltidskasse fra Aarstiderne til mellem 1-4 personer, og retterne tager typisk 30-40 min. at lave.

Læs også: Guide om sunde måltidskasser

Sense mad er vejen til en sundere og mere varieret kost

Sense er en livsstil, der er udviklet med henblik på, at det skal være let at spise sundt og varieret. I modsætning til andre kure og koststrategier, er Sense ikke baseret på kalorietælling. Det gør det lettere at følge principperne og dermed at holde motivationen oppe.

Ønsker du at gøre det endnu lettere for dig selv, skal du blot bestille måltidskasser, der er skræddersyet til Sense. Dermed er du nemlig sikret, at du får en nem vej til en sundere og mere varieret kost. Det kræver nemlig ikke det store af dig.

Eksempler på Sense opskrifter

En af de klare fordele ved Sense er, at du ikke er synderligt begrænset i forhold til, hvad du spiser. Dette har også medført, at det er blevet en koststrategi, som flere og flere har taget til sig.

Blandt andet vil det være opskrifter som de nedenstående Sense opskrifter, man vil skulle spise:

  • Koteletter med aioli og fyldig salat med persille-ris og tomater
  • Frikadeller og fyldig salat med sprødt grønt, blommer og chili
  • BBQ-torskefisk med avocado-salsa, kartofler og lime

Spørgsmål og svar

Hvor udbredt er Sense livsstilen?

Der er flere og flere, der vælger at leve efter Sense-principperne, men det ændrer ikke på, at det endnu ikke er en udbredt livsstil. Det er dog en livsstil, der vinder mere frem, da den tiltaler mange. Vi har desværre ingen nøjagtige tal på, hvor mange danskere der praktiserer denne livsstil.

Hvorfor er der ikke flere udbydere af Sense måltidskasser?

I og med, at det endnu ikke er en udbredt livsstil, er der ikke mange aktører, der tilbyder Sense måltidskasser. I takt med, at det bliver mere udbredt, vil der naturligvis dukke flere muligheder op.

Nymaaltidskasse.dk
Logo