Måltidskasser med fisk

Det er vigtigt, at du spiser fisk flere gange om ugen. Faktisk lyder den officiel anbefaling fra Sundhedsstyrelsen på, at du skal spise fisk mindst to gange om ugen. Ikke alle mener dog, at det er nemt at få fisk integreret i sin kost. Er det også noget, du kan genkende, findes der heldigvis en løsning på dette; måltidskasser med fisk.

Når du bestiller fiske måltidskasser, er du nemlig sikker på, at du får den mængde fisk, du skal have. Samtidig er du sikker på, at du får lov til at smage en lang række forskellige fiskeretter.

Populære måltidskasser med fisk i 2024:

Indholdsfortegnelse

De bedste måltidskasser med fisk

Du kan finde rigtig mange måltidskasser med fisk på det danske marked. Derfor skal du ikke være i tvivl om, hvorvidt du kan finde en tiltalende løsning.

Er det første gang, du skal bestille fiskekasser til døren, er det dog ikke sikkert, at du er bekendt med dine muligheder. Heldigvis er du havnet det rette sted, da du herunder vil blive præsenteret for et udpluk af dine muligheder.

Fælles for de leverandører, der er nævnt herunder er, at de har mange tilfredse kunder – og at de har specialiseret sig i at levere måltidskasser. Derfor kan du roligt vælge en af nedenstående aktører.

Måltidskasser med fisk

Der er helt overordnet følgende muligheder:

  • Fiskekasser fra Skagenfood
  • Grønt + Fisk Kassen fra Halkær Ådal
  • Måltider med fisk og skaldyr fra RetNemt
  • Design-selv fiskekasse fra Marley Spoon

Skagenfood har specialiseret sig i levering af måltidskasser med fisk

SkagenfoodHar du et ønske om at få leveret måltidskasser med masser af fisk, er Skagenfood et rigtig godt bud. I mange år har de nemlig specialiseret sig i at levere fisk til private, hvilket også tilbydes i form af måltidskasser.

I og med, at fisk er et af de store fokuspunkter hos Skagenfood, har de flere måltidskasser med fisk at vælge imellem. Derfor kan langt de fleste finde en passende måltidskasse blandt deres udvalg.

Når du skal bestille en måltidskasse hos Skagenfood, kan du selv vælge, hvor mange personer, der skal være mad til. Hertil kan du også selv vælge, om der skal være mad til en, to eller tre dage.

Læs mere om måltidskasserne fra Skagenfood her ->

Halkær Ådal byder på Grønt + Fisk Kassen

Halkær Ådal logoDu kan også bestille Grønt + Fisk Kassen fra Halkær Ådal. Her får du nemlig en måltidskasse, der indeholder et bredt spektrum af forskellige vegetar- og fiskeretter.

Hos Halkær Ådal har de især fokus på at sammensætte en måltidskasse med stor variation ift. smage og konsistens. Derfor er du sikker på, at det aldrig bliver ensformigt eller kedeligt at modtage måltidskasser fra dem.

Desuden kan du selv vælge, hvor mange personer, du vil bestille mad til. Og i modsætning til mange andre leverandører, tilbyder de, at du kan bestille mad til op til 10 dage.

Læs mere om måltidskasserne fra Halkær Ådal her ->

RetNemt har mange måltider med fisk og skaldyr

RetNemtHos RetNemt har de ikke flere måltidskasser at vælge mellem. Til gengæld har de et stort udvalg af retter, med og uden fisk, som du kan vælge mellem hver uge. Det sikrer, at de har retter til enhver smag og ethvert behov.

Ønsker du at spise mere fisk, kan du glæde dig over, at RetNemt hver uge har flere fiskeretter at vælge imellem. Derfor vil der naturligvis også være nogle af disse, der tiltaler dig.

En anden klar fordel ved RetNemt er, at du selv kan vælge, hvor mange personer du skal have mad til, og hvor mange retter du ønsker at bestille.

Læs mere om måltidskasserne fra RetNemt her ->

Sammensæt din egen fiske måltidskasse fra Marley Spoon

Marley SpoonEn leverandør, der har gjort sit indtog på det danske marked på det seneste er Marley Spoon. De udmærker sig ved at gøre det simpelt at bestille lækker mad til døren.

Hver uge kan du vælge imellem 40 forskellige retter, hvoraf en stor del af dem indeholder fisk. Du vælger desuden selv, om du vil bestille mad til to eller fire personer.

Derudover har Marley Spoon også et fokus på, at det skal være nemt og hurtigt at lave deres retter. De mere end 40 retter, du kan vælge mellem hver uge, har derfor det tilfælles, at de kan laves på under 30 minutter.

Læs mere om måltidskasserne fra Marley Spoon her ->

Der findes også andre leverandører af frisk fisk til døren

Hvis du ikke mener, at der er en af førnævnte, der falder i din smag, er der også andre muligheder. Først og fremmest er der også andre leverandører af måltidskasser, der tilbyder levering af frisk fisk til døren.

Fiskeret

Eksempelvis har Skagenfood en webshop, hvorfra du kan bestille fisk og skaldyr. Ønsker du ikke at bestille måltidskasser, er dette derfor en oplagt måde at gøre det på.

Det er især tilfældet for dig, der synes, at du har svært ved at finde tid til at køre forbi en fiskehandler. Bestiller du på nettet, kan du nemlig blot gøre det, når det passer dig.

Derfor skal du prøve en måltidskasse med fisk

Det er vigtigt, at du spiser fisk og skaldyr. Det er nemlig godt for dit helbred. Det skyldes, at fisk og skaldyr indeholder fedtstoffer, vitaminer og mineraler, f.eks. vitamin D, jod og selen, som kan være svært at få fra andre kilder.

Særligt fed fisk er vigtigt at have med i sin diæt. Det er nemlig en rigtig god kilde til vigtige omega-3-fedtsyrer og vitamin D.

Mange har dog svært ved at finde på fiskeretter, de kan lave, hvorfor de ikke får spist tilstrækkeligt med fisk. Bestiller du måltidskasser med fisk, er det ikke længere noget, du skal være bekymret for.

Så meget fisk skal du spise om ugen

De officielle kostråd siger, at man skal spise mindst 350 gram fisk om ugen, hvoraf 200 gram bør være fede fisk. Fede fisk omfatter blandt andet fisk som makrel, laks og ørred.

For at spise 350 gram fisk om ugen skal du spise det som hovedmåltid mindst to gange om ugen. Derudover bør du også spise fisk som pålæg flere gange om ugen.

Det er ikke alle, der føler, at dette er let at opnå. Det er dog vigtigt, at du gør en indsats for det, da det er afgørende for din sundhed, at du får mindst 350 gram fisk om ugen.

Levering af fisk til døren

De mest populære fiskeretter

Der findes naturligvis rigtig mange forskellige fiskeretter, men det er ikke dem alle, der er lige populære. Blandt nogle af de mest populære fiskeretter finder du dog nedenstående:

  • Skindstegt kulmule med sauté
  • Fiskefrikadeller med dildsauce, kartofler og salat
  • Rødspætte bagt i ovn
  • Pasta med røget laks
  • Spaghetti med stegte tigerrejer
  • Bagt torsk med sennepsdressing

I og med, at det er retter som disse, der er meget populære blandt danskerne, er det naturligvis også sådanne retter, du finder i de måltidskasser, der fås på det danske marked.

Hvis du synes, at det lyder som noget for dig, skal du derfor ikke tøve med at bestille måltidskasser med fisk. Du vil nemlig kun sætte pris på, at du har gjort det.

Det er også muligt at finde en børnevenlig fiskekasse

Det er ikke alle børn, der er vilde med fisk. Derfor kan det være svært for børnefamilier at få mere fisk i løbet af ugen. Heldigvis findes der også børnevenlige fiskekasser, som gør dette en tand lettere.

At du har børn, der skal tages højde for, er derfor ikke ensbetydende med, at du ikke har mulighed for at bestille måltidskasser med fisk. Det betyder dog, at du skal vælge ud fra dette.

Du skal dog ikke frygte, at blot fordi retterne er børnevenlige, at de så også er kedelige. Derimod er der rig mulighed for at finde både spændende og børnevenlige fiskeretter i måltidskasserne.

Spørgsmål og svar

Hvordan tilbereder jeg fisk?

Man kan ikke give et konkret svar på, hvordan fisk skal tilberedes. Der er nemlig stor forskel på dette fra fisk til fisk. Heldigvis er der altid opskrifter med i måltidskasser med fisk, så du ikke er i tvivl om dette.

Hvordan bestiller jeg en måltidskasse med fisk?

Det er nemt at bestille en måltidskasse med fisk. Det hele bliver nemlig klaret på nettet, hvor du selv kan sammensætte din måltidskasse. Herefter skal du blot vente på, at du får din fisk leveret til døren.

Nymaaltidskasse.dk
Logo