Asiatisk måltidskasse

Vi har på denne side fornøjelsen af at gøre dig klogere på, hvilke asiatiske måltidskasser du kan finde på det danske marked. Læs med nedenfor og bliv inspireret til din bestilling af en asiatisk måltidskasse. 

Populære asiatiske måltidskasser i 2024:

Indholdsfortegnelse

Asiatiske måltidskasser er ikke for alle, da det er madlavning, der ofte bærer præg af stærke krydderier. Er du vild med det asiatiske køkken, er det selvfølgelig oplagt at få asiatiske måltidskasser leveret.

I og med, at det asiatiske køkken ikke er helt så udbredt blandt danskerne, er der ikke mange udbydere, der fokuserer på at lave asiatiske måltidskasser, men de findes!

Hvis du har et ønske om at få en asiatisk måltidskasse leveret til døren, har du derfor ingen grund til at betvivle, hvorvidt det egentlig kan lade sig gøre.

Hvor og hvordan bestiller jeg en asiatisk måltidskasse?

Udvalget af asiatiske måltidskasser kan ikke måle sig med udvalget af almindelige måltidskasser. Insisterer du på, at retterne skal være asiatiske, må du derfor acceptere, at udvalget er mindre.

Det ændrer dog ikke på, at der naturligvis er flere udbydere, du kan vælge mellem, hvis du ønsker at bestille en måltidskasse, der indeholder asiatiske retter.

Hvis du leder efter steder, hvor du kan bestille sådanne måltidskasser, anbefales det at læse med herunder, hvor du præsenteres for et udpluk af markedets muligheder.

Yumbo byder på asiatiske måltidskasser for enhver smag

Hos Yumbo har de en vision om at fremme kendskabet til det asiatiske køkken, da de har et ønske om at vise de mange smage, krydderier og råvarer, man vil blive mødt af.

Det er en vision, de forsøger at føre ud i verden ved at lave måltidskasser, der hver uge byder på spændende og smagfulde måltider fra det asiatiske køkken.

Ydermere vægter de det højt, at det er retter, der er nemme at lave, da de ved, at mange købere af måltidskasser har en travl hverdag. Samtidig prioriterer de det højt at bevare en høj standard i forhold til kvaliteten på både råvarer og opskrifter.

Asiatisk mad

Shop asiatiske dagligvarer hos Pandasia og lav dine egne måltider

Ikke alle ønsker at få måltidskasser leveret, selvom de gerne vil spise asiatiske retter. Hvis du har mod på at lave dine madretter selv, er der heldigvis også rig mulighed for dette.

Når du skal købe de fødevarer, der skal bruges til retterne, bør det dog ikke være det lokale supermarked, du besøger. Det skyldes, at de sjældent har, hvad du skal bruge til madlavningen.

I stedet kan du købe dine asiatiske fødevarer hos Pandasia. Det er et dansk, onlinebaseret supermarked med et imponerende udvalg af asiatiske mad- og drikkevarer – i alt har de mere end 4.000 varer.

Disse retter kan en asiatisk måltidskasse byde på

Det er selvfølgelig meget forskelligt, hvad de asiatiske måltidskasser indeholder. Hele idéen med at få sådanne kasser leveret er nemlig, at indholdet er varieret.

Er du nysgerrig efter at få en idé om, hvad måltidskasserne kan byde på, kan du herunder se en række eksempler på retter:

  • Guay jab, som er risflager i thailandsk bouillon m. kylling, ristet hvidløg og æg
  • Pokébowl med kylling, ris, majs, agurk, chilimayo og teriyaki sauce
  • Bun cha, som er en vietnamesisk nudelsalat m. plantekødboller, urter, nuoc mam & peanuts

Synes du, at ovenstående retter lyder spændende, bør du forsøge at bestille en asiatisk måltidskasse – herefter kan du selv vurdere, om det tiltaler dig eller ej.

Asiatisk måltidskasse

Sådan bestiller du en måltidskasse med asiatisk mad

Det er naturligvis ikke vanskeligt at bestille en måltidskasse på nettet. Derfor er det heller ikke tilfældet, hvis du skal bestille en asiatisk måltidskasse.

Når du skal bestille din måltidskasse, skal du blot følge nedenstående trin:

  1. Start med at vælge den udbyder, du vil bestille en måltidskasse fra
  2. Vælg den konkrete måltidskasse, du ønsker at få leveret
  3. Angiv antal personer og antal måltider
  4. Angiv leveringsoplysninger og gennemfør din ordre

Beslutter du at få et abonnement hos den valgte udbyder, vil du ofte blot kunne lade det passe sig selv. Gør du det, vil det dog betyde, at du ikke selv kan vælge retter uge for uge.

Spørgsmål og svar

Hvad koster en asiatisk måltidskasse?

Prisen for en asiatisk måltidskasser afhænger af flere ting. Bl.a. afhænger den af udbyder, indhold, antal personer m.v. For tre måltider til to personer kan du forvente en pris på ca. 525 kr.

Hvem foretrækker asiatiske måltidskasser?

Der bør ikke herske tvivl om, at asiatiske måltidskasser ikke er for alle. Det er dog et stort hit hos personer, der er vilde med krydret mad, da det er et kendetegn for mange asiatiske retter.

Nymaaltidskasse.dk
Logo