Simple Feast

Simple Feast bliver ofte fremhævet som en af de leverandører af måltidskasser, der har allerstørst fokus på økologi og bæredygtighed. Disse fokusområder udgør dog kun to ud af mange gode grunde til at bestille mad fra denne leverandør. Læs anmeldelsen her og bliv klogere på det danske foretagende, der har eksisteret siden 2014.
8.4/10 (Ekspertbedømmelse)
Leverandøren er bedømt som #7 i kategorien Udbydere

Drømmer du om at spise mere grønt og klimavenligt, så kunne Simple Feast meget vel være den helt rette leverandør af måltidskasser for dig. Her har vi nemlig at gøre med en måltidskassevirksomhed, der fokuserer på at levere bæredygtige, økologiske og plantebaserede måltider til travle og kvalitetsbevidste danskere.

Her på siden kan du læse meget mere om, hvad Simple Feast tilbyder, hvordan deres koncept adskiller sig fra resten af markedet, hvilke muligheder du har for at spare penge på deres måltidskasser, hvad tidligere og nuværende kunder synes om leverandøren og deres måltidskasser m.v.

Fact: Alle måltiderne fra Simple Feast bliver pakket ind i klimavenlig emballage (af biobaseret materiale)

Fordele og ulemper ved leverandøren:

Positivt
 • Maden er klar på 15 min.
 • Du kan pause og afmelde dit abonnement med få dages varsel
 • Der er masser af lækre retter for både vegetarer og veganere
 • Råvarerne er friske, lækre og økologiske
 • Kundetilfredsheden er stor
 • Emballagen er klimavenlig
 • Måltiderne er sammensat og tilberedt af dygtige kokke
 • Der gives rabat til nye kunder
 • Du kan få leveret måltidskasser uden at være hjemme
 • Det er nemt at lave en bestilling
Negativt
 • Der er kun én leveringsdag (søndag)
 • Fragten koster 50 kr.
 • Der kan ikke købes måltidskasser til 1 person
 • Der kan kun vælges mellem 5 retter om ugen
 • Prisen er i den høje ende
1

Simple Feast sørger for grøn og økologisk aftensmad til favorable priser

Grøn og økologisk mad

Simple Feast har valgt at fokusere på at give danskerne mulighed for at spise vegansk og vegetarisk på en nem, sund og ikke mindst tidsbesparende måde. Måltidskasserne fungerer på mange måder, ligesom du kender det fra andre leverandører, men hos Simple Feast står den udelukkende på lækker, plantebaseret aftensmad. Denne leverandør er derfor ikke den ideelle for dig, der ikke kan leve uden kød.

De plantebaserede måltidsløsninger fra Simple Feast udbydes til favorable priser.

Enhver vegetar og veganer ved, at det ikke altid er lige billigt at købe ind, hvis man gerne vil have gode, sunde og ikke mindst friske råvarer til sine måltider. Simple Feast gør det heldigvis nemt for dig at spise grønt uden at sprænge budgettet. Priserne starter fra omkring 50 kr. pr. portion.

Simple Feast er dermed ikke den billigste måltidskassevirksomhed på markedet. Dog er deres priser ganske fair, taget i betragtning af, at alle råvarerne er økologiske og bæredygtige.

Screenshots fra SimpleFeast.com:

2

Byg din egen økologiske måltidskasse på få minutter

Byg en økologisk måltidskasse efter din smag

Hos Simple Feast får du fornøjelsen af at bygge din helt egen økologiske måltidskasse. Dermed sikrer du, at du får lige præcis de måltider, som du finder mest spændende.

Hver uge byder på 5 nye spændende retter, hvoraf du skal vælge 3 af dem til din måltidskasse.

Der er ikke ubegrænsede valgmuligheder, men mon ikke, at der er noget, der falder i din smag. Fælles for alle måltiderne er, at de er sammensat af kokke, der har arbejdet på Michelin-restauranter. Det er i sig selv et kæmpe kvalitetsstempel.

Du bygger og bestiller din måltidskasse ved at gøre følgende:

 1. Klik dig ind på www.simplefeast.com/dk
 2. Klik på Se vores menu
 3. Angiv antallet af personer, du ønsker at bestille mad til (2-3 eller 4-5 personer)
 4. Klik på Bestil nu
 5. Angiv din e-mailadresse og dit kodeord
 6. Læs og acceptér handelsbetingelserne
 7. Angiv om du ønsker levering hver uge eller hver anden uge
 8. Indtast dine leveringsoplysninger
 9. Indtast en meddelelse til chaufføren (hvis du ønsker det)
 10. Klik på Fortsæt til betaling
 11. Indtast dine betalingsoplysninger og afslut betalingen
 12. Sæt flueben ved de ønskede måltider

Eksempler på retter (kan variere fra uge til uge):

 • Lasagne med sprøde hvidløgsbrød
 • Mild chili con quinoa og coleslaw
 • Rød karry og sorte risnudler
 • Tacos med søde kartofler
 • Indisk korma med blomkål og fuldkornsris

Ved hvert måltid kan du se, hvad der kendetegner det givne måltid. Der bruges bl.a. mærkater som familievenlig, italiensk, proteinrig og mexicansk til at illustrere dette.

Desuden vil du blive præsenteret for næringsindholdet i måltiderne i forhold til kalorier, protein, kulhydrater og fedt.

Plantebaserede måltidskasser
3

Du kan også prøve Simple Feast Essentials

Simple Feast Essentials – lækre dagligvarer og færdigretter

Simple Feast Essentials er også værd at stifte bekendtskab med. I denne kategori bliver du præsenteret for en lang række af lækre dagligvarer, herunder saucer, delikate færdigretter, dressinger, granola og meget andet. Disse produkter kan, ligesom leverandørens måltidskasser, købes på abonnement, hvor du får nye produkter leveret hver uge eller hver anden, tredje eller fjerde uge. Der er også mulighed for at lave et engangskøb.

Simple Feast Essentials byder på følgende:

 • Morgenmad (bl.a. granola)
 • Comfort Food (bl.a. indiske simreretter, broccolisuppe, plantebaseret bolognese m.v.)
 • Spreads (bl.a. sesamdressing, chilipasta m.v.)
 • Fermenteret (bl.a. ketchup)
 • Saucer og dressinger (bl.a. chilisauce, vegansk mayo m.v.)

Du kan få leveret ovenstående sammen med din måltidskasse, men har også mulighed for at købe dagligvarerne separat.

Vegansk mad
4

Værd at vide om leveringsservicen hos leverandøren

Alt du skal vide om levering – pris og vilkår

Fragten ligger fast på 50 kroner, uanset om du bestiller en måltidskasse og / eller dagligvarer fra Simple Feast. Endvidere skal du være opmærksom på, at du som minimum skal handle for 275 kr.

Leveringen foregår om søndagen i tidsrummet kl. 09:00-21:00. Allerede om fredagen vil du modtage en besked med info om leveringsintervallet. Ligeledes vil du få en besked, når din måltidskasse er blevet leveret til dig.

Simple Feast leverer til hele landet med undtagelse af ikke-brofaste øer. Dermed vil stort set alle danskere kunne opleve de sunde og lækre måltider fra leverandøren.

Såfremt du bor i en aflåst opgang, og du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, så vil chaufføren forsøge at få adgang til opgangen ved at ringe på hos naboerne. Lykkedes dette ikke, vil du blive kontaktet.

5

Find næste uges menu online

Udforsk næste uges menu allerede nu

Er du nysgerrig på, hvilke retter du kan vælge mellem i den kommende uge, eller vil du bare gerne have et indblik i, hvad du kan forvente at modtage, hvis du vælger at bestille en måltidkasse fra Simple Feast?

Så kan du med fordel besøge deres hjemmeside, hvor du altid kan se menuen for både denne uge, næste uge og næste uge igen. I samme ombæring kan du gå på opdagelse i leverandørens kæmpe univers af grønne opskrifter. Vi kommer mere ind på opskrifterne i næste afsnit.

Vegansk måltid
6

Simple Feast opskrifter: Grønne opskrifter for veganere og vegetarer

Gratis opskrifter for veganere og vegetarer

Som vi tidligere var inde på, så kan du på Simple Feasts hjemmeside få et komplet overblik over deres mange opskrifter. Det er disse opskrifter, der danner grundlaget for de måltidskasser, der bliver leveret til tusindvis af kunder hver eneste uge.

Ikke nok med, at du kan få en idé om, hvad det er for noget mad, du kan forvente, hvis du vælger at bestille en måltidskasse fra leverandøren. Så er det også et oplagt sted at søge inspiration.

Opskrifterne er delt op i følgende overordnede kategorier:

 • Vegetariske opskrifter
 • Veganske opskrifter
 • Opskrifter på supper og simreretter
 • Opskrifter på salater
 • Opskrifter på dressinger, dips og tilbehør
 • Opskrifter på brød og søde sager
 • Påskeopskrifter
 • Grønne juleopskrifter
 • Opskrifter til nytår

Under hver kategori kan du være sikker på at finde et væld af opskrifter. Disse spænder vidt i forhold til kulinarisk oprindelse, råvarer, sværhedsgrad og så videre.

Vegetarisk mad
7

Rabatkoder til Simple Feast

Spar penge på din første måltidskasse

Simple Feast DK vil gerne forkæle nye modtagere af deres måltidskasser og giver derfor en klækkelig rabat på den første levering. Her vil du med en rabatkode kunne spare penge, når du første gang bestiller fra virksomheden, og det er absolut værd at tage med.

En sådan rabat vil typisk blive annonceret tydeligt på hjemmesiden, og du vil ofte også kunne finde den på Simple Feasts sociale medier, hvor der i øvrigt også er megen anden inspiration at hente.

Hos nymaaltidskasse.dk holder vi dig også up-to-date med de nyeste rabatkoder til Simple Feast.

8

Der er ingen binding

Ingen binding

En af fordelene ved Simple Feast er, at du ikke er bundet til et abonnement.

Der er rig mulighed for både at pause og opsige dit abonnement, ligesom man kan springe en levering over. Det kan du enten gøre via app’en eller hjemmesiden eller ved at kontakte kundeservice. Ønsker du at springe en levering over, skal du tilkendegive dit ønske inden kl. 10:00 om onsdagen før leveringen.

9

Hvad synes kunderne om Simple Feast? Se med på Trustpilot

Kundetilfredsheden er i top

Trustpilot er en platform, hvor man som kunde kan fortælle om sine oplevelser med forskellige virksomheder, man har handlet med. Her bliver der selvfølgelig også anmeldt og bedømt måltidskasseleverandører.

Vi har været forbi siden for Simple Feast på Trustpilot, og her kan man vist roligt sige, at kunderne er begejstrede. De har i øjeblikket en gennemsnitsscore, der befinder sig i den høje ende sammenlignet med de nærmeste konkurrenter.

Man kan derfor roligt sige, at du kan være tryg ved at vælge Simple Feast til at levere dine måltidskasser fremadrettet. Og heldigvis er det jo sådan, at hvis ikke det falder i din smag, kan du altid afmelde dig igen – der er jo ingen binding.

Anmeld Simple Feast på Trustpilot eller kontakt dem direkte via kundeservice@simplefeast.com eller 92456134. Træffetiderne fremgår af leverandørens hjemmeside.

10

Spørgsmål og svar

Svar på de mest stillede spørgsmål

Hvad gør Simple Feast til noget særligt?

Simple Feast er en særlig leverandør af måltidskasser, fordi de udelukkende fokuserer på vegetariske og veganske måltider. De har ligeledes stort fokus på friske og økologiske råvarer af høj kvalitet.

Hvad koster måltidskasserne fra Simple Feast?

Prisen på en måltidskasse fra Simple Feast varierer alt efter, hvor mange personer og dage der skal være mad til. Besøg deres hjemmeside for at se, hvad det vil koste for dig.
Lige nu starter priserne ved 50 kr. pr. portion.

Hvordan bestiller jeg en måltidskasse?

Du bestiller en Simple Feast måltidskasse ved først og fremmest at gå til deres hjemmeside. Her kan du angive det antal personer, der skal være mad til, og så kan du sætte flueben ved de ønskede måltider. Herefter udfylder du dine leverings- og faktureringsoplysninger og færdiggør bestillingen.

Hvor lang er holdbarheden?

Simple Feast er kendt for at levere måltider med friske ingredienser, og det betyder, at holdbarheden kan være kortere end andre steder. Som udgangspunkt skal måltiderne indtages senest fredagen efter, at leveringen har fundet sted.
Den reelle holdbarhed kan variere fra måltid til måltid, men som udgangspunkt skal måltiderne spises inden for en uge. Måltiderne skal desuden opbevares i køleskab ved normal temperatur.

8.4Ekspertbedømmelse
Anmeldelse af Simple Feast

Foretrækker du at leve vegansk eller vegetarisk, og vil du spare tid på den daglige madlavning? Så er Simple Feast din redning. Simple Feast er en helt unik måltidskasseleverandør, idet leverandøren har kastet al sin kærlighed over de grønne måltider. Vi vil desuden fremhæve leverandørens høje fokus på økologi, deres fleksible abonnement, deres klimavenlige emballage, deres gode kundesupport og deres attraktive rabatter til nye kunder. Simple Feast kan dog også oppe sig på enkelte parametre. Eksempelvis er det værd at bemærke, at fragten koster 50 kroner, at du ikke kan vælge leveringsdag, og at der ikke udbydes måltidskasser til singler. I det store hele er Simple Feast dog en meget hæderlig leverandør.

Råvarer
9.5
Pris
7.9
Portionsstørrelser
8
Levering
8.1

Vi vil sætte pris på, hvis du vil dele din oplevelse med leverandøren:

Anmeld leverandøren og hjælp andre

Din samlede bedømmelse

Nymaaltidskasse.dk
Logo