Måltidskasser for børn

De fleste forældre har en masse at se til i dagligdagen. Derfor er det ikke altid, at det er nemt at finde tid til indkøb og madlavning. Heldigvis findes der dog en ganske simpel løsning på dette problem; måltidskasser for børn.

Man kan nemlig få leveret nem aftensmad til døren i form af en børnevenlig måltidskasse. I en sådan kasse finder man en række retter, som ikke blot er nemme at lave, men som også er et hit hos børnene.

Populære måltidskasser for børn i 2024:

Indholdsfortegnelse

De fleste leverandører byder på børnevenlige måltidskasser

Der findes rigtig mange leverandører af måltidskasser på det danske marked. En stor del af dem har naturligvis familie- og børnevenlige måltidskasser i deres sortiment.

Leder du efter en leverandør af måltidskasser til din familie, har du derfor et hav af muligheder at vælge mellem. Nogle af de leverandører, du kan bestille måltidskasser, der er familie- og børnevenlige hos, kan du læse om herunder.

Måltidskasser for børn

Familiekassen fra Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges logoHos Den Grønne Asparges tilbyder de Familiekassen, som er en måltidskasse med retter, der kan laves på mellem en halv og en hel time. Fælles for alle retter er, at de altid består af friske råvarer.

Deres retter er for alle, men de er især egnede til børnefamilier. Du skal derfor ikke være i tvivl om, hvorvidt det kan lade sig gøre at få børnene til at spise de retter, du får med i denne kasse.

Læs mere om måltidskasserne fra Den Grønne Asparges her ->

Familiefavoritter fra RetNemt

RetNemtHos RetNemt har de ikke flere måltidskasser at vælge mellem. Til gengæld har de hver uge 40 forskellige retter at vælge mellem, og en stor del af disse retter er naturligvis velegnede til familier.

Ser du gerne, at du hver uge har den fleksibilitet, at du kan vælge mellem en lang række retter, er RetNemt et godt bud.

Læs mere om måltidskasserne fra RetNemt her ->

BørnefamilieKassen og BørneKvik fra Aarstiderne

Aarstiderne logoHos Aarstiderne tilbyder de flere forskellige måltidskasser med børnevenlige retter. Bl.a. tilbyder de BørnefamilieKassen, der består af nemme, velkendte retter, der tiltaler hele familien.

De tilbyder dog også en måltidskasse med navnet BørneKvik. Det er en måltidskasse, der består af børnevenligt aftensmad, som kan laves på mellem 20 og 30 minutter. Den egner sig derfor godt til den travle familie.

Læs mere om måltidskasserne fra Aarstiderne her ->

Familievenlig mad fra HelloFresh

HelloFreshHelloFresh er en af de mest populære leverandører af måltidkasser på det danske marked. Hver uge kan deres kunder vælge mellem 18 forskellige retter, hvoraf flere af dem naturligvis er familievenlige.

Leder du efter en god familie måltidskasse, er HelloFresh derfor værd at have med i overvejelserne. I mange tilfælde er det faktisk også en god måde at spare penge på, da det kan være dyrt at købe ind til hele familien.

Læs mere om måltidskasserne fra HelloFresh her ->

Kokkens Familiekasse fra Kokkens Hverdagsmad

Kokkens HverdagsmadHos Kokkens Hverdagsmad kan du bestille Kokkens Familiekasse. Som navnet antyder, er det en måltidskasse, der er lavet til børnefamilier. Derfor indeholder den lækre og varierede retter, som er et hit hos både børn og voksne.

Hver uge er der mindst en ret, der hedder Børnenes favorit. Det er en ret, som de hos Kokkens Hverdagsmad ved er et stort hit blandt børn. Det kan f.eks. være boller i karry eller frikadeller med kartoffelsalat, som er noget, de fleste børn er vilde med.

Læs mere om måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad her ->

Fordele ved at få leveret børnevenlig aftensmad lige til døren

I løbet af de seneste år, er måltidskasser begyndt at vinde mere frem. Det er dog endnu ikke alle, der føler sig overbevist. Det bliver man dog hurtigt, når man finder ud af, hvilke fordele der er forbundet med at få leveret børnevenligt aftensmad til døren. Fordelene er som følger:

  1. Det er nemt
  2. Der er ofte penge at spare
  3. Lettere at variere sin kost
  4. Børnene kan være med til at bestille
  5. Retterne er ofte hurtige at lave

Hvis du har gjort dig overvejelser om at bestille måltidskasser til børn, men er du endnu ikke overbevist, bør du teste det af. De fleste leverandører har nemlig ingen bindingsperiode, hvorfor du blot kan opsige dit abonnement igen. Desuden er der mange leverandører, der opererer med fremragende velkomsttilbud tiltænkt nye kunder.

Eksempler på børnevenlige retter

Der findes naturligvis et hav af børnevenlige retter, men der findes dog et udpluk af retter, der altid vil være et hit. Det gælder blandt andet følgende:

  • Boller i karry
  • Svensk pølseret
  • Millionbøf med kartoffelmos
  • Spaghetti med kødboller
  • Paprikagryde

Flere af disse retter samt retter af lignende karakter vil naturligvis være at finde i måltidskasserne, der er udviklet til børnefamilier.

Spørgsmål og svar

Hvem leverer den bedste børnevenlige måltidskasse?

Det er ikke muligt at svare på, hvem der leverer de bedste børnevenlige måltidskasser. Der er nemlig forskel på folks præferencer, og derfor skal dit fokus være at vælge den leverandør, der er bedst for din familie. Du kan f.eks. vælge Aarstiderne, RetNemt eller HelloFresh.

Hvad koster en børnevenlig måltidskasse?

Måltidskasser for børn kan findes i mange prisklasser. De koster fra få hundrede kroner til mere end tusinde kroner. Når man skal sammenligne priser, skal man dog huske, at det skal ske ud fra prisen pr. måltid. Her må du forvente en pris på omkring 50-70 kr.

Nymaaltidskasse.dk
Logo