Leverandører

Vi giver dig overblikket over de mest populære leverandører lige her. Er du derfor i tvivl om, hvor du skal bestille dine måltidskasser, så kan du søge inspiration på denne underside. Vi henviser også til andre undersider, hvor du kan blive klogere på de enkelte leverandører.
Leverandører

Her på siden kan du få det fulde overblik over de mest populære leverandører af måltidskasser i Danmark. Vi sørger for løbende at anmelde hver af de mange udbydere, så du altid kan få et indblik i, hvorvidt det er det rette sted for dig at bestille dine måltidskasser.

1

Hvor mange leverandører af måltidskasser findes der?

Så mange leverandører af måltidskasser findes der

Danmark er muligvis et af de lande, der gør sig mest i måltidskasser på verdensplan – i hvert fald set i forhold til antallet af indbyggere. Derfor er det heller ikke overraskende, at du kan vælge mellem 40+ udbydere, som alle tilbyder en eller anden variation af mad leveret til døren.

Men på trods af, at der er mere end 40 forskellige leverandører af måltidskasser, så kan du alligevel få noget forskelligt hos dem hver især. Naturligvis er der nogle koncepter og typer af måltider, der går igen, men der findes også en god håndfuld nicheudbydere.

Nogle specialiserer sig eksempelvis i asiatiske retter, andre leverer kun vegetariske og veganske måltidskasser, og helt tredje har fokus på færdigretter, der er klar til servering. Det betyder med andre ord, at der er en måltidskasseleverandør for alle.

Her er et udsnit af de mest populære leverandører af måltidskasser:

Leverandører af måltidskasser
2

Der er udsigt til, at nye leverandører vil se dagens lys

Nye leverandører ser dagens lys

Et stort antal leverandører kommer ikke ud af det blå. Det skyldes naturligvis, at danskerne i overvejende grad er blevet hooked på måltidskassekonceptet. De vil faktisk helst ikke tilbage til at skulle lave madplan, ned og handle flere gange om ugen og så videre.

Derfor er vi heller ikke et sekund i tvivl om, at der løbende vil komme nye leverandører af måltidskasser til landet. Det kan være udenlandske spillere, der er i gang med en markedsudvidelse, men det kan også sagtens være nystartede virksomheder, der tror på, at de kan tilbyde noget nyt.

3

Læs anmeldelser af udbyderne, inden du vælger

Læs anmeldelser af udbyderne

Når du vælger en udbyder, så vælger du reelt set en leverandør af din mad på ugentlig basis. Og selvom du i langt de fleste tilfælde kan opsige din måltidskasse fra den ene uge til den anden, er det træls at vælge forkert.

Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du læser anmeldelser af den eller de måltidskasseleverandører, som du overvejer at blive kunde hos. Det kan både være vores anmeldelser her på siden, og det kan være kundeanmeldelser på eksempelvis Trustpilot eller Facebook.

Begge dele giver nemlig et indblik i, hvad du kan forvente i forhold til kvalitet, prisniveau, levering, kundeservice og så videre.

Nymaaltidskasse.dk
Logo