Best value

Kokkens Hverdagsmad

Overvejer du at bestille måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad, men er du fortsat en smule i tvivl om, hvorvidt det er det rette valg for dig? Så vil vi anbefale, at du læser med her, hvor vi har samlet alt, hvad du behøver at vide som potentielt kommende kunde hos den populære leverandør af velsmagende måltidskasser.
9/10 (Ekspertbedømmelse)
Leverandøren er bedømt som #1 i kategorien Udbydere

Her kan du læse meget mere om, hvad du kan forvente af de måltidskasser, som Kokkens Hverdagsmad leverer. Vi kommer blandt andet ind på nogle af de fordele, der er ved at vælge Kokkens Hverdagsmad, hvordan du kommer i kontakt med dem, hvordan det står til på deres Trustpilot og meget mere.

Alt dette skulle gerne give dig en bedre idé om, hvorvidt Kokkens Hverdagsmad er det rigtige valg for dig, når det kommer til lækre og velsmagende måltidskasser, der samtidig kan give lidt mere fritid i hverdagen.

Fact: Kokkens Hverdagsmad tilbyder gratis levering ved indgåelse af en fast aftale

Fordele og ulemper ved leverandøren:

Positivt
 • Rabat på den første måltidskasse
 • Konkurrencedygtige priser
 • Nem bestillingsproces
 • Gratis levering (ved abonnement)
 • Aftensmad på under 20 min.
 • Flink kundeservice
 • Kunderne er generelt meget tilfredse
 • Stor variation i retter
Negativt
 • Ingen levering til ikke-brofaste øer
 • Ingen kundesupport om lørdagen
 • Du kan ikke vælge leveringsdag eller -tidspunkt
1

Kokkens Hverdagsmad er din redning i en travl hverdag

Din redning i en travl hverdag

Du kender det sandsynligvis godt. Du har været på arbejde til langt ud på eftermiddagen eller sågar den tidlige aften. Derefter skal du hjem og hjælpe børnene med lektier, købe ind og samtidig sørge for, at der står mad klar på bordet ved 18-tiden.

For mange er det noget nær en umulig opgave at få til at hænge sammen. Desuden kan man være sikker på, at det ikke gør noget godt for den ulmende stress eller humøret. Derfor kan en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad være din og hele familiens redning.

Her kan du nemlig glæde dig over, at du ikke behøver at bøvle med en madplan. Ligeledes kan du skære gevaldigt ned på dine indkøbsture, og så kan du tilberede aftensmad på 20 minutter. Det bliver simpelthen ikke meget nemmere end det.

Sådan fungerer konceptet i grove træk:

 1. Du vælger og tilpasser din måltidskasse via www.kokkenshverdagsmad.dk
 2. Du får leveret måltidskassen på den valgte dag
 3. Du finder vejledningen frem (brug den fra måltidskassen eller via nettet)
 4. Du varmer maden og gør den klar til servering (det kan typisk klares på 20 min.)

Hele bestillingsprocessen foregår online – via leverandørens moderne og brugervenlige hjemmeside. Bestil via laptop, smartphone eller tablet.

Screenshots fra KokkensHverdagsmad.dk:

2

Kokkens Hverdagsmad måltidskasser: Hvilken skal jeg vælge?

Leverandørens udvalg af måltidskasser

Der er som udgangspunkt to forskellige måltidskasser at vælge imellem, når man bliver kunde hos Kokkens Hverdagsmad; Kokkens Familiekasse og Kokkens Grønne Kasse. Vi vil nedenfor kort beskrive dem hver især. Således kan du få en idé om, hvilken måltidskasse der er den rigtige for dig og din familie.

#1 Kokkens Familiekasse

Kokkens Familiekasse består af alle de klassiske livretter, som hele familien kan være lide og samtidig også være med til at forberede. Som altid med de her måltidskasser, lover Kokkens Hverdagsmad også, at det er med et lille twist. Det betyder typisk, at det er med en lidt sundere og mere kreativ vinkel på de klassiske retter.

Her kan du blandt andet se frem til velsmagende retter som eksempelvis:

 • Oksekødslasagne med mozzarella og salat
 • Svinekotelet med sauce og peanutbutter spidskål
 • Oksehakkebøf med bønneløg sauté, kartofler og pebersauce
 • Majsskaller med krydret kødsauce og creme fraiche dressing

#2 Kokkens Grønne Kasse

Kokkens Grønne Kasse er en måltidskasse, hvor det grønne er i spil; her får du mere grønt, mindre kød og flere gode grove kulhydrater. Selv beskriver Kokkens Hverdagsmad måltidkassen som bestående af spændende og inspirerende retter, og så kan du glæde dig over, at grøntsagerne altid er økologiske og friske.

Her kan du blandt andet se frem til velsmagende retter som eksempelvis:

 • Gratineret okse pastafad med porre og semi-dried tomater
 • Svinekotelet med persillade, rødbedesalat og peanutkartofler
 • Falafel med vegansk chilimayo og nudel-grøntsagswok
 • Grøntsagswok med kalkun og sweet chili sauce
Kokkens Hverdagsmad
3

Disse fordele opnår du ved at vælge denne leverandør af madkasser

Fordelene ved leverandøren er mange

Der er mange gode fordele ved at vælge Kokkens Hverdagsmad som leverandør af madkasser. Her kan du blandt andet glæde dig over, at du får en god rabat på din første bestilling, at du kan bestille måltidskasser til alt mellem 1 og 5 personer, at du kan få leveret fast hver uge eller blot en enkelt gang, hvis bare du vil prøve måltidskassen af. Du kan også vælge at få leveret en måltidskasse hver anden, tredje eller fjerde uge, hvis du foretrækker det.

Samtidig har Kokkens Hverdagsmad god kundeservice, de går op i bæredygtighed og har masser af inspiration til, hvordan du undgår madspild, hvordan du genbruger emballage og meget mere.

4

Kokkens Hverdagsmad levering: Leveringen er gratis (ved abonnement)

Værd at vide om leveringsdag og -tidspunkt

Leveringen af Kokkens Hverdagsmads måltidskasser er gratis og delvis fleksibel. Lad os hænge lidt ved førstnævnte; det er nemlig langt fra alle leverandører af måltidskasser, der tilbyder gratis levering – derfor er det absolut værd at tage med.

Og apropos den fleksible levering, så bestemmer du (næsten) helt selv, hvor du vil have leveret dine måltidkasser, og du kan frit til- og fravælge enkelte uger alt efter behov, uden at det giver problemer. Kokkens Hverdagsmad leverer måltidskasser til hele landet, inkl. brofaste øer. Du kan sågar få leveret en måltidskasse til en anden adresse end normalt, hvis du f.eks. skal en tur i sommerhus.

Leveringen er gratis, og det er muligt at få leveret madkasserne til de fleste adresser, hvilket er positivt. Til gengæld er det pt. kun muligt at få leveret maden enten om søndagen eller mandagen. Derudover oplyser leverandøren, at leveringstidspunktet kan variere fra gang til gang. På dette område savnes der lidt mere fleksibilitet.

5

Kokkens Hverdagsmad leverer i hele landet – fra Slagelse til Odense til Skagen

Her leverer Kokkens Hverdagsmad

Uanset om du bor i Slagelse, Odense, Skagen eller et sted derimellem, så kan du glæde dig over, at Kokkens Hverdagsmad kan levere måltidskasser til dig. Faktisk leverer de til Jylland, Fyn, Sjælland og Bornholm samt alle brofaste øer.

Det vil sige, at langt størstedelen af den danske befolkning kan modtage en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad et sted mellem søndag morgen og mandag eftermiddag. Bor du dog på en af de ikke-brofaste øer, er Kokkens Hverdagsmad nok ikke den rigtige leverandør af måltidskasser for dig. Indtil videre leverer de nemlig kun til brofaste øer.

I nogle byer kan der forekomme levering før kl. 06:00.

Lækker aftensmad
6

Sådan kontakter du Kokkens Hverdagsmad

Kom i kontakt med leverandøren

Vil du gerne i kontakt med Kokkens Hverdagsmad? Så kan du roligt glæde dig til at tale med de søde medarbejdere i deres kundeserviceafdeling. Dem kan du få fat på alle hverdage samt søndag i varierende tidsrum:

 • Mandag fra klokken 09:00 til 18:00
 • Tirsdag fra klokken 09:00 til 17:00
 • Onsdag fra klokken 09:00 til 17:00
 • Torsdag fra klokken 09:00 til 17:00
 • Fredag fra klokken 09:00 til 15:00
 • Søndag fra klokken 09:00 til 15:00

Du kan kontakte dem på telefon via 70129999, via deres kontaktformular på hjemmesiden eller via deres sociale medier. Slutteligt har du mulighed for at skrive direkte til kundeservice@kokkenshverdagsmad.dk.

Det er i skrivende stund ikke muligt at komme i kontakt med kundeservice om lørdagen.

Levering af mad
7

Find anmeldelser på Trustpilot

Dette siger tidligere og nuværende kunder om leverandøren

På Trustpilot kan du finde anmeldelser af en lang række forskellige virksomheder, herunder leverandører af madkasser, som er skrevet af kunder, der har handlet med de pågældende virksomheder. Det kan være en god indikator for, om der er tale om et troværdigt foretagende, eller om det er et sted, man bør holde sig fra.

Derfor har vi fundet Kokkens Hverdagsmad på Trustpilot, hvor de scorer næsten topkarakter. Knap 90 % af kunderne har i skrivende stund angivet deres erfaring med Kokkens Hverdagsmad som værende god eller decideret fremragende, og det må siges at være et udtryk for, at du kan være hel rolig ved at bestille en måltidskasse derfra.

8

Kokkens Hverdagsmad rabatkode: Spar penge som ny kunde

Rabatkode til Kokkens Hverdagsmad

Med en Kokkens Hverdagsmad rabatkode kan du være heldig at spare penge som ny kunde. Typisk er det noget, som virksomheden vil gøre opmærksom på i forbindelse med bestillingen, men det er også noget, som man kan være heldig at falde over på deres sociale medier, i deres nyhedsbrev og lignende.

Når først du er blevet kunde hos Kokkens Hverdagsmad, kan du også glæde dig over, at du kan spare penge på dine fremtidige måltidskasser ved at henvise andre kunder. Når du gør det, så bliver både du og personen du henviser kvitteret med et beløb, der kan bruges til at betale dine måltidskasser. Læs mere om denne mulighed på leverandørens hjemmeside.

Øverst på denne underside vil du få et overblik over, om der findes gyldige rabatkoder til Kokkens Hverdagsmad lige nu.

9

Spørgsmål og svar

Svar på de mest stillede spørgsmål

Hvem står bag Kokkens Hverdagsmad?

Kokkens Hverdagsmad er et koncept, der er udviklet og ejet af Catering Danmark, der blandt andet også ejer Kokken & Jomfruen, Smageriet og Kokken & Co.

Hvornår leverer Kokkens Hverdagsmad?

Kokkens Hverdagsmad leverer deres måltidskasser til alle kunder i tidsrummet mellem søndag morgen og mandag eftermiddag.

Hvad er kundernes erfaring med leverandøren?

Ifølge Trustpilot har kunderne overvejende gode erfaringer med Kokkens Hverdagsmad. Her angiver omkring 9 ud af 10 deres oplevelse med virksomheden som god eller decideret fremragende.

9Ekspertbedømmelse
Anmeldelse af Kokkens Hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmad er, baseret på vigtige kriterier som råvarer, pris, portionsstørrelser og levering, uden tvivl en af de leverandører, der leverer mest værdi for pengene. Leverandøren udmærker sig bl.a. ved at levere lækker og mættende mat, der kan tilberedes på omkring 20 min. Derudover kan du som kunde forvente at nyde godt af fordele som gratis levering (kun ved faste aftaler), fordelagtige priser og god kundeservice. Til gengæld må du leve med, at du ikke selv kan vælge leveringsdag og -tidspunkt. Slutteligt erfarer vi, at kundeservicen ikke er tilgængelig om lørdagen – endnu et lille minus. I det store hele er Kokkens Hverdagsmad dog en meget hæderlig leverandør af måltidskasser.

Råvarer
9
Pris
9.5
Portionsstørrelser
9
Levering
8.5

Vi vil sætte pris på, hvis du vil dele din oplevelse med leverandøren:

Anmeld leverandøren og hjælp andre

Din samlede bedømmelse

Nymaaltidskasse.dk
Logo