Måltidskasser med færdigretter

Ikke alle har tid eller energi til at stå i køkkenet hver dag. Heldigvis er det heller ikke nødvendigt, da man blot kan bestille måltidskasser med færdigretter. Dermed får man leveret færdiglavet mad til døren, som kun skal varmes inden servering.

I takt med, at måltidskasser er blevet mere populære, er der også dukket flere leverandører af måltidskasser med færdiglavet mad op. Det er selvfølgelig kun en fordel, da det betyder, at der nu er flere muligheder at vælge mellem, hvis man vil have leveret færdigretter til døren. Du får overblikket over mulighederne nedenfor.

Populære måltidskasser med færdigretter i 2024:

Indholdsfortegnelse

Gode grunde til at bestille måltidskasser med færdigretter

Der er mange fordele forbundet med at få leveret lækre færdigretter til døren. Blandt de mest fremtrædende finder du disse:

 1. Spar tid: Rigtig mange har svært ved at finde tid til at lave mad i hverdagen. Får du leveret færdigretter, er dette intet problem, da du kun skal varme maden.
 2. Prøv nye retter: Det er bestemt ikke alle, der er gode til at skabe variation i deres kost. Får du leveret nye retter hver uge, bliver dette selvfølgelig meget lettere.
 3. Spis sundt: I en travl hverdag kan det være svært at spise sundt – især hvis man vælger de hurtige løsninger. Får du leveret sund færdiglavet mad til døren, vil travlhed ikke længere være en forhindring for sund kost.
 4. Billigere end takeaway: Værdsætter du nem og hurtig mad, men vil du samtidig gerne skåne din privatøkonomi, så vælg måltidskasser i stedet for takeaway. Det er nemlig et langt billigere alternativ.

Måltidskasser med færdigretter

Det bugner med leverandører af færdigretter til døren

Har du et ønske om at få leveret færdigretter til døren? I så fald kan du glæde dig over, at markedet bugner med leverandører. Derfor skal du ikke betvivle, hvorvidt du kan finde en udbyder, der falder i din smag.

Det store antal udbydere kan dog gøre det vanskeligt at vælge blandt dem. Ligeledes kan det også være medvirkende til, at det kan være besværligt at få et godt overblik over, hvilke muligheder man har.

Herunder bliver du præsenteret for et lille udpluk af de udbydere, der tilbyder levering af måltidskasser med færdigretter. Fælles for dem er, at de er blandt de mest populære måltidskasseleverandører, når det kommer til færdigretter.

Glæd dig til en gennemgang af følgende leverandører:

 1. Sundtakeaway
 2. Kokkens Hverdagsmad
 3. Det Danske Madhus

#1 Sund færdiglavet mad fra Sundtakeaway

SundtakeawayHos Sundtakeaway har du flere muligheder for at få færdigretter leveret. De tilbyder nemlig et udvalg af måltidskasser, der adskiller sig på flere punkter. Blandt andet byder deres udvalg på Vægttabskassen, der er skræddersyet til dig, der vil tabe dig.Sundtakeaway færdigretter

Derudover har de bl.a. også Hverdagskassen, som består af lækre og smagfulde retter. Et af de punkter, hvor Sundtakeaway adskiller sig fra andre udbydere er, at de faktisk leverer mad til alle dagens måltider – og ikke blot til aftensmad.

Ligeledes kan man bestille en måltidskasse til én person hos Sundtakeaway. Det er ikke alle udbydere, der har denne mulighed. Derfor er det også blevet et meget populært valg blandt danske singler. Læs mere om Sundtakeaway her.

Særlige fordele ved denne leverandør:

 • Sundhedsværdien er i top
 • 9 forskellige retter hver uge
 • Leverer også til singler

Læs mere om måltidskasserne fra Sundtakeaway her ->

#2 Færdigretter for enhver smag fra Kokkens Hverdagsmad

Kokkens HverdagsmadKokkens Hverdagsmad er et ideelt valg for børnefamilien, der gerne vil have færdiglavet mad til døren. De måltidskasser, du finder hos Kokkens Hverdagsmad, byder nemlig på en række lækre og varierede retter, der er et hit hos både børn og voksne.Kokkens Hverdagsmad færdigretter

Du finder hos Kokkens Hverdagsmad en god blanding af velkendte, klassiske retter og de mere moderne, når du løfter låget af måltidskassen. Fælles for alle retter er, at de bliver leveret færdiglavet, og der er derfor minimal tilberedning forbundet med dem.

Vil man gerne sikre, at der fortrinsvis bliver serveret grønne retter, er Kokkens Grønne Kasse det rette valg. Her er der nemlig skruet op for grøntsagerne og økologien, mens brød, pasta og lignende vil være i de grove varianter. Læs mere om Kokkens Hverdagsmad her

Særlige fordele ved denne leverandør:

 • Priserne er yderst fair
 • Stor kundetilfredshed
 • Gratis levering er muligt

Læs mere om måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad her ->

#3 Færdigtilberedt hverdagsmad fra Det Danske Madhus

Det Danske Madhus logoEr du vild med klassiske retter som farsbrød, ovnstegt kamsteg m.v., så er en måltidskasse fra Det Danske Madhus lige noget for dig. Det Danske Madhus byder nemlig på klassisk dansk mad.

Alle måltider bliver leveret komplette og færdiglavede. Det eneste du selv skal stå for er at opvarme og anrette den lækre mad. Når du først har besluttet, hvad du vil have at spise, kan det hele derfor være klar på ca. fem minutter. Læs mere om Det Danske Madhus her

Særlige fordele ved denne leverandør:

 • Mad på fem minutter
 • Klassisk dansk mad
 • Overkommelige priser

Læs mere om måltidskasserne fra Det Danske Madhus her ->

Hvad koster det at få leveret sunde færdigretter til døren?

Det er svært at sige, hvad det vil koste at få leveret sunde færdigretter til døren. Der er nemlig en lang række variabler, der spiller ind i prissætningen, hvorfor du også vil opleve, at det er noget, der varierer rigtig meget.

Som udgangspunkt koster det et sted mellem 35 og 80 kr. pr. måltid alt afhængigt af dit valg af leverandør, antal måltider om ugen m.v. Netop derfor er det vigtigt at vælge med største omhu, såfremt det økonomiske aspekt har betydning for dig.

Hvorvidt det er billigt at få færdigretter leveret er selvfølgelig en personlig vurdering. Nogen mener, at det er dyrt, mens andre er af den opfattelse, at det er fornuftigt prissat.

Eksempler på færdigretter

Der er stor forskel på, hvilke færdigretter der bliver leveret. Dette er selvfølgelig også årsagen til, at man ikke kun skal vælge ud fra pris.

Herunder får du en række eksempler på færdigretter, der kan være i måltidskasserne:

 • Pasta med tomatflødesovs, bacon og grønne bønner
 • Pandestegte frikadeller, skysovs, kartofler og marinerede gulerødder
 • Fuldkornsburger med oksekød, bearnaisesauce, hjemmelavet løgkompot og råstegte kartofler
 • Mørbradgryde med brune ris og gulerødder
 • Chicken tikka masala med bulgur og cashewnødder

Færdiglavet mad

Sammenlign måltidskasser med færdigretter på mymaaltidskasse.dk

Er du på jagt efter en udbyder af måltidskasser med færdigretter? I så fald er du landet det helt rette sted. Her hos nymaaltidskasse.dk kan du nemlig sammenligne måltidskasser fra et udpluk af de aktører, der er aktive på det danske marked.

Det er selvfølgelig medvirkende til, at du får betydeligt lettere ved at vælge den rette leverandør for dit vedkommende. Husk dog på, at du ikke blot bør have fokus på prisen, men også indholdet af måltidskasserne.

Ydermere er det værd at nævne, at man ofte kan opsige kasserne fra uge til uge. Det vil sige, at du faktisk har rig mulighed for at teste flere leverandører af, før du træffer en endegyldig beslutning.

Spørgsmål og svar

Hvem bestiller færdigretter til døren?

Der er mange, der bestiller sunde færdigretter til døren, men det er særligt udbredt blandt singler og par, der har en travl hverdag, som efterlader meget lidt tid og energi til madlavning.

Hvordan varmes de lækre færdigretter?

Når du får leveret måltidskasser med færdigretter, skal du intet andet gøre end at varme maden. Det gør du som regel i enten ovnen eller en mikrobølgeovn.

Nymaaltidskasse.dk
Logo