Eat Grim

Eat Grim redder afgrøder fra landbruget til gavn for miljøet. Ønsker du at spise mere frugt og grønt i din hverdag, vil du gerne spare penge, og vil du samtidig gøre noget godt for klimaet, så bestil en frugtkasse fra Eat Grim.
8.3/10 (Ekspertbedømmelse)
Leverandøren er bedømt som #8 i kategorien Udbydere

Ifølge Eat Grim går op mod 40 % af alle frugter og grøntsager til spilde hos landbruget. Dette skyldes primært overproduktion og kosmetiske fejl, der medfører, at fødevareindustrien ikke ønsker at aftage dem.

Hos Eat Grim har de gjort det til deres mission at finde et nyt hjem til de grimme grøntsager og frugter, der ellers ville blive smidt ud.

Fact: Eat Grim bekæmper madspild ved at sælge kasser med ‘grimme’ frugter og grøntsager

Fordele og ulemper ved leverandøren:

Positivt
  • Eat Grim er med til at bekæmpe madspild
  • Priser fra kun 219 kr.
  • Opsig når som helst
  • Levering til hele landet
  • De fleste afgrøder er dyrket økologisk
Negativt
  • Du kan ikke selv vælge indholdet i kasserne
  • Frisheden af kassernes frugt og grønt kan variere meget
1

Hvem er Eat Grim?

Kort om Eat Grim

Eat Grim er en danske leverandør af frugt- og grøntsagskasser. De adskiller sig fra de øvrige udbydere ved udelukkende at fokusere på frugter og grøntsager, som fødevareindustrien ikke vil aftale.

Deres frugter og grøntsager bliver indkøbt direkte fra landbrug i Danmark og Europa. Deres proces er skabt med en vision om at være fri for mellemled, så du får dine friske varer hurtigere.

2

Eat Grim gik konkurs i 2021, men er nu tilbage

Tilbage fra konkursen

I december 2021 måtte Eat Grims stiftere, Petra og Carolin, kaste håndklædet i ringen. Selskabet var ikke rentabelt, og de måtte derfor acceptere, at de var nødt til at indgive en konkursbegæring.

Allerede i januar 2022 var der gode nyheder for de mange kunder hos Eat Grim. Her blev det nemlig meddelt, at nye ejere var kommet til.

Det har betydet, at det fortsat er muligt at få leveret en grim kasse, der indeholder frugt og grøntsager – denne gang er det blot andre ejere, der står bag.

Grim frugt og grønt
3

Leverandøren tilbyder frugt og grønt til både private og erhverv

Frugt og grønt til private og erhverv

Det er ikke kun privatpersoner, der kan have glæde af Eat Grim, der også tilbyder at levere frisk frugt og grønt til virksomheder i hele landet.

Virksomheder har mulighed for at tilmelde sig Teamfrugt, der er en frugtordning, der bliver leveret til døren. Leveringen sker i form af en Team-kasse, der indeholder forskellige frugter og grøntsager.

Som privatperson har du flere valgmuligheder, da du ved bestilling frit kan vælge mellem fem forskellige kasser. Derfor vil der naturligvis også være en af disse kasser, der harmonerer godt med dine præferencer.

4

Grimme grøntsager smager lige så godt som flotte grøntsager

Grimme grøntsager kan også smage fantastisk

Du har ingen grund til at tøve med at bestille frugt og grønt hos Eat Grim. At det ikke er de smukkeste frugter og grøntsager, der bliver leveret, har nemlig ingen betydning for smagen.

Mange har betænkeligheder ved det, hvilket er en skam, da der ingen smagsmæssig forskel er. Det eneste, der adskiller deres varer fra, hvad du finder i supermarkedet, er de kosmetisk fejl, de byder på.

5

Bestil frugtkasser og grøntsagskasser fra Eat Grim og gør en god gerning for miljøet

Du gør noget godt for klimaet ved at bestille fra Eat Grim

Når du bestiller en kasse hos Eat Grim, er du med til at gøre noget godt for miljøet. Hver enkelt kasse, der bliver bestilt, er med til at spare på de knappe vandressourcer samt mindske udledningen af skadelige CO2-emissioner.

Spiser du frugt og grønt, der er leveret af Eat Grim, medfører det, at der ikke er et behov for at gro dem andre steder, fordi det ikke er gået til spilde. Du medvirker derfor til, at den skadefulde effekt, som den nuværende fødevareproduktion har, ikke bliver øget.

Læs også: Sunde måltidskasser

6

Spørgsmål og svar

Svar på de mest stillede spørgsmål

Hvor leverer Eat Grim?

Ønsker du at bestille frugt og grønt hos Eat Grim, er der rig mulighed for dette. De leverer nemlig til hele Danmark – dog med undtagelse af ikke-brofaste øer.

Hvad koster leverandørens frugtkasser?

De tilbyder flere forskellige frugtkasser hos Eat Grim, hvorfor priserne naturligvis også varierer. Den billigste frugtkasse har en startpris på 219 kr. ekskl. levering.

Findes der rabatkoder til Eat Grim?

Det er ikke altid, at der er aktive rabatkoder til Eat Grim i omløb. Har du heldet med dig, vil du kunne finde en Eat Grim rabatkode, der giver en mindre besparelse på din bestilling.

8.5Ekspertbedømmelse
Anmeldelse af Eat Grim

Eat Grim har et fantastisk koncept; at redde frugt og grønt fra landbruget og dermed gøre noget godt for klimaet. Du kan være en del af missionen ved at bestille frugt og grønt fra Eat Grim. Priserne er meget overkommelige, og der tilbydes levering til hele landet. Det største minus er, at du ikke selv kan vælge, hvilke frugter og grøntsager du gerne vil have leveret. Endvidere skal du være opmærksom på, at friskheden af kassernes indhold ikke altid er i top.

Råvarer
7.5
Pris
9
Portionsstørrelser
8
Levering
8.5

Vi vil sætte pris på, hvis du vil dele din oplevelse med leverandøren:

Anmeld leverandøren og hjælp andre

Din samlede bedømmelse

Nymaaltidskasse.dk
Logo