Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges er hverken den største eller billigste leverandør af måltidskasser. Alligevel har de en berettigelse i branchen. Leverandøren byder bl.a. på fiske grøntsager, en ny spændende menu hver uge og flink kundeservice. Hvis du læser videre, kan du blive meget klogere på leverandøren.
7.6/10 (Ekspertbedømmelse)
Leverandøren er bedømt som #13 i kategorien Udbydere

Den Grønne Asparges er en af Danmarks mindre kendte måltidskasseleverandører, men undervurdér ikke leverandøren. De laver nemlig skøn mad og bruger lækre råvarer. Det har de sådan set gjort siden 2012, men henover årene er de gået fra at være en online delikatesseforretning til i dag primært at fokusere på måltidskasser.

Læs med og bliv klogere på, om Den Grønne Asparges skal være din næste måltidskasseleverandør.

Fact: Den Grønne Asparges er en 100 % dansk virksomhed, der støtter lokale leverandører

Fordele og ulemper ved leverandøren:

Positivt
 • Ny menu hver uge
 • Sæsonens grøntsager
 • Fersk kvalitetskød og frisk fisk
 • Brød fra bageren
 • Ingen binding
 • Gratis oprettelse og levering
 • Valgfri antal personer (1-6)
 • 100 % danskejet (base i Højbjerg)
Negativt
 • Der er kun én ugentlig leveringsdag (mandag eller tirsdag)
 • Det er kun muligt at bestille til op til 4 dage
 • Det er ikke muligt at skræddersy sin egen måltidskasse
1

Den Grønne Asparges leverer lækre måltidskasser til travle danskere

Lækre måltidskasser til travle danskere

Stifteren af Den Grønne Asparges hedder Pia Foged, og hun har altid været særligt begejstret for god mad. Det er en fantastisk passion at have, når man bor alene i Italien og Spanien, som hun gjorde, for her har man altid de lækreste råvarer lige ved hånden.

Men da Pia Foged flyttede hjem til Danmark, hvor hun købte hus, og fik både børn og fuldtidsjob, blev der længere mellem den lækre og sunde hjemmelavede mad. Faktisk var hun nødt til at travle byen igennem for at finde de gode og sunde råvarer.

Det valgte hun at lave om på, og det er således årsagen til, at der i dag er mange travle danskere, der hver uge får leveret lækre måltidskasser fra Den Grønne Asparges. Hver eneste af disse kasser er propfyldt med sunde råvarer af den højeste kvalitet, som bliver til velsmagende måltider i hverdagen.

Fact: Den Grønne Asparges er en 100 % dansk virksomhed, der støtter lokale leverandører

2

Vælg mellem fem populære måltidskasser

Disse fem måltidskasser kan du vælge mellem

Som det er tilfældet hos en bred vifte af andre måltidskasseleverandører, så kan du vælge mellem nogle prædefinerende måltidskasser hos Den Grønne Asparges. Der er i alt fem af slagsen, og dem beskriver vi kort nedenfor.

De fem muligheder består af følgende:

 • Familiekassen
 • Inspirationskassen
 • Slankekassen
 • Pescetarkassen
 • Vegetarkassen

Læs videre for at blive klogere på disse måltidskasser.

#1 Familiekassen

Familiekassen kan naturligvis bestilles af alle, men den er særligt henvendt til børnefamilier. Den består nemlig af lækre retter, der mætter, og som ikke bliver for eksperimenterende. Det betyder, at selv de mere kræsende børn kan glæde sig til aftensmåltider, som de kan lide.

Typiske måltider i Familiekassen er fiskefrikadeller, marinerede kyllingespyd, boller i karry og diverse pastaretter.

#2 Inspirationskassen

Må maden gerne være lidt mere eksperimenterende og byde på forskellige kulinariske oplevelser? Så kan du overveje, om Inspirationskassen fra Den Grønne Asparges er det rette valg for dig. Her kan du blandt andet se frem til oksekofta, spicy kyllingefilet, citronpaneret mørksej, ricepot, farserede squash med svinekød og meget mere.

#3 Slankekassen

Vil du gerne tabe dig, så kan en måltidskasse altid være en god måde at gribe det an på. Men særligt Slankekassen fra Den Grønne Asparges kan være værd at overveje. Den er baseret på det såkaldte low-carb-princip, hvilket betyder, at kulhydraterne holdes på et minimum. Derfor får du hverken ris, kartofler eller pasta med, når du bestiller Slankekassen.

Det gør dog ikke menuen kedelig. Du kan nemlig fortsat få schnitzel med stegte hvide asparges og grillet spidskål, italiensk grøntsagsragout og chili con carne. Mulighederne for velsmagende måltider er således stadig mange. Af andre måltidskasseleverandører med fokus på sunde måltidskasser kan der bl.a. nævnes Sundtakeaway og Aarstiderne.

#4 Pescetarkassen

Er du pescetar, eller vil du bare gerne spise mindre rødt kød, men ikke vinke farvel til fisken? Så kan Den Grønne Asparges tilbyde Pescetarkassen. Den byder på en blanding af vegetariske retter og måltider med fisk.

Det kunne eksempelvis være urtefiskefrikadeller, pastasalat med spidskål, fiskegryde og lignende.

#5 Vegetarkassen

Er du vegetar, og spiser du dermed hverken kylling, fisk eller andet kød, så er det Vegetarkassen, du skal gå efter. Her får du nogle af de lækreste vegetariske retter, som ikke bare smager godt, men også mætter.

På menuen kan eksempelvis være en pastasalat med broccoli, asparges og urtedressing med tilhørende flutes. Den kan også stå på rødbedefrikadeller med bønnefritter og gulerodssalat eller en ricepot i cajunstyle.

Asparges og fisk
3

Forvent lokale råvarer og lækre opskrifter

Lokale råvarer og lækre opskrifter

Når du bestiller en måltidskasse fra Den Grønne Asparges, kan du forvente at få leveret lokale råvarer. Eksempelvis er det direkte fra Århus Fiskeimport, når der er fisk på menuen, og grøntsagerne kommer fra et lokalt økologisk gartneri i nærheden af Århus.

Ugens menu består altid af lækre opskrifter, og du får ikke den samme mad to uger i streg. Selv hvis du gjorde, er der ingen tvivl om, at du kan være helt sikker på, at det ikke ville være et problem. Maden fra Den Grønne Asparges er nemlig helt i top – både i forhold til kvalitet og smag.

4

Gratis oprettelse og levering samt ingen binding

Nul oprettelsesgebyr, leveringsgebyr eller binding

Det er helt gratis at oprette sig som kunde hos Den Grønne Asparges. Du betaler bare for den måltidskasse, som du skal have leveret. Den kan du i øvrigt ændre fra uge til uge, så hvis børnene kommer hjem på besøg henover påskeferien eller lignende, er det intet problem at tilpasse bestillingen hertil.

Leveringen er helt gratis, og du betaler hverken emballagegebyr eller lignende. Samtidig kan du glæde dig over, at din bestilling hos Den Grønne Asparges ikke binder dig til noget. Det betyder, at du kan opsige abonnementet fra den ene uge til den anden. Det gør det også relativt risikofrit at afprøve Den Grønne Asparges for at se, om deres måltidskasser er noget for dig.

Læs også: Sunde måltidskasser

5

Den Grønne Asparges henvender sig til både singler, par og familier

Den Grønne Asparges er for singler, par og familier

Med muligheden for at bestille måltidskasser til mellem 1 og 6 person(er), er Den Grønne Asparges et oplagt valg for både singler, par og familier. Det er særligt yderpunkterne, der er værd at være opmærksom på. For det er nemlig langt fra alle måltidskasseleverandører, der tilbyder at levere mad til kun én person eller for den sags skyld mere end fire personer.

Her skiller Den Grønne Asparges sig således positivt ud.

Spaghetti
6

Rabatkoder til Den Grønne Asparges

Rabatkoder til Den Grønne Asparges

Hvis du gerne vil spare lidt penge på din måltidskasse, så kan du gøre brug af en rabatkode. Der er to typer; en kampagnekode og en henvisningskode.

Kampagnekoden er en klassisk rabatkode, der bliver udstedt i forbindelse med en eller anden form for kampagne og giver dertilhørende rabat.

En henvisningskode er en, som du kan få af en anden kunde, der allerede får måltidskasser fra Den Grønne Asparges. Hvis du eksempelvis har venner, kolleger eller familiemedlemmer, der bruger tjenesten, kan du få dem til at sende en kode. Så får I nemlig begge 25 % rabat på jeres næste måltidskasse.

Hvis der er en gyldig rabatkode til Den Grønne Asparges, så vil det fremgå af denne underside (øverst).

Aftensmad på bordet
7

Spørgsmål og svar

Svar på de mest stillede spørgsmål

Hvem står bag Den Grønne Asparges?

Den Grønne Asparges er etableret og ejet af Pia Foged.

Hvad bliver der skrevet om leverandøren på nettet?

Finder man Den Grønne Asparges på Trustpilot er der en overvejende tilfredshed blandt kunderne. Det eksemplificeres også af deres gennemsnitlige vurdering på over 4 ud af 5 stjerner.

Hvornår får jeg leveret min måltidskasse?

Din måltidskasse leveres mandag inden klokken 17:00, hvis du bor i Aarhus eller omegn. Bor du ikke der, vil du få leveret din måltidskasse tirsdag senest klokken 10:00.

7.6Ekspertbedømmelse
Anmeldelse af Den Grønne Asparges' måltidskasser

Den Grønne Asparges er en ærkedansk leverandør af måltidskasser. Leverandøren er langt fra en af de førende på det danske marked, men de har om ikke andet formået at gøre et godt indtryk hos mange danskere. Den Grønne Asparges udmærker sig bl.a. ved at fokusere på sæsonens grøntsager, frisk fisk og brød fra bageren. Leverandøren er også meget godt med prismæssigt, men til gengæld savnes der flere leveringsdage, ligesom det ville være et plus, hvis der i større grad var mulighed for at skræddersy sin egen måltidskasse.

Råvarer
8.5
Pris
8
Portionsstørrelser
7.5
Levering
6.5

Vi vil sætte pris på, hvis du vil dele din oplevelse med leverandøren:

Anmeld leverandøren og hjælp andre

Din samlede bedømmelse

Nymaaltidskasse.dk
Logo