Best seller

HelloFresh

HelloFresh Danmark er en af landets førende leverandører af måltidskasser, men er det også den rette leverandør for dig? Læs vores store anmeldelse og find svaret. Du kan også forvente at blive præsenteret for en attraktiv rabatkode.
8.9/10 (Ekspertbedømmelse)
Leverandøren er bedømt som #2 i kategorien Udbydere

Hvis du går med tankerne om at bestille din første måltidskasse fra HelloFresh, så er denne guide / anmeldelse den helt rette for dig. Her tager vi dig nemlig i hånden og viser dig alt det, som du behøver at vide om lige netop HelloFresh og deres måltidskasser.

Gennem de næste mange afsnit vil du blive præsenteret for HelloFresh som virksomhed samt for deres måltidskasser, for deres opskrifter, hvordan de håndterer levering, muligheden for at spare penge med rabatkoder og meget mere.

Forhåbentligt er du blevet meget klogere på, om HelloFresh er det rette valg af leverandør, når du læst hele anmeldelsen. God fornøjelse!

Fact: HelloFresh leverer globalt over 100 millioner måltider pr. kvartal

Fordele og ulemper ved leverandøren:

Positivt
 • Fremragende velkomsttilbud
 • 18 nye opskrifter hver uge
 • CO2-neutral måltidskassevirksomhed
 • Fair priser (fra 43,50 kr. pr. portion)
 • Opskrifterne er lette at gå til
 • Der er også måltidskasser for vegetarer
 • Friske råvarer
 • Fremragende brugeroplevelse via både hjemmeside og app
 • Nem og smart tracking af leverancer
Negativt
 • Ingen levering til ikke-brofaste øer (med undtagelse af Bornholm)
 • Forbruget af emballage er relativt stort
 • Begrænset fleksibilitet i forhold til leveringsdag og -tidspunkt
1

HelloFresh er en folkekær leverandør af måltidskasser

HelloFresh har taget danskerne med storm

Danskerne har i den grad taget tyske HelloFresh til sig, efter at de i 2020 trådte ind på det danske marked. Men Danmark er slet ikke det første udenlandske eventyr for HelloFresh. De har også udvidet til mange andre lande, herunder Storbritannien, Canada, Frankrig og Sverige.

Det betyder sådan set ikke så meget for os danskere, men at HelloFresh har haft sådan en imponerende vækst er et tegn på, at de har fat i den lange ende. Der kan næsten ikke herske nogen tvivl om, at leverandøren er kommet for at blive, for deres måltidskasser er i den grad et stort hit blandt de mange danskere, der hver uge får leveret lækker mad af høj kvalitet – lige til hoveddøren.

Screenshots fra HelloFresh.dk

2

HelloFresh Danmark tilbyder mange spændende madkasser

Måltidskasser for enhver smag

HelloFresh Danmark udvælger hver uge 18 velsmagende opskrifter, og ud fra ugens menu udarbejder de seks forskellige måltidskasser. Det er en meget klassisk måde at gribe det an på, da man her sikrer variation og giver kunden mulighed for at vælge deres foretrukne måltidskasse. Samtidig formår man at holde mængden af madspild nede.

Måden det fungerer på hos HelloFresh er, at man vælger en af de seks måltidskasser. Så sammensætter HelloFresh hver uge en menu, der passer bedst til lige netop den kasse, man har valgt. Man har dog altid mulighed for selv at gå ind og vælge, hvilke af ugens 18 retter, man vil have tilsendt. Derfor låser man sig aldrig fast på noget, og man beholder fleksibiliteten.

Du kan vælge mellem følgende typer af måltidskasser hos leverandøren:

 • Kød og grønt
 • Familievenligt
 • Vegetarisk
 • Nemt og hurtigt
 • Kaloriesmart
 • Fisk og grønt
HelloFresh Danmark

#1 Kød og grønt måltidskasse

Den klassiske måltidskasse – kød og grønt – fra HelloFresh består af et varieret udvalg af de 18 retter, som kan spænde vidt og bredt. Dette vil typisk være at betragte som det sikre valg.

Måltidskassen kunne eksempelvis indeholde:

 • Koreansk inspirerede tortillas med oksekød, spidskål og syltede agurker
 • Middelhavsinspireret hakkebøf med ovnbagte grøntsager og bulgur

#2 Familievenlig måltidskasse

Den familievenlige måltidskasse består af klassiske børneretter. Her er der masser af friske råvarer og typisk knap så mange krydderier og eksperimenterende råvarer. Den er et garanteret hit hos børnene.

Måltidskassen kunne eksempelvis indeholde:

 • Pankopaneret svinekød med hvidløgsris, broccoli og asiatisk mayodressing
 • Honning- og sojamarineret kylling med peanutsalat, fritter og aioli

#3 Vegetarisk måltidskasse

Den vegetariske måltidskasse fra HelloFresh er fyldt til randen med lækre vegetariske råvarer. Og du kan godt se frem til velsmagende og friske måltider, hvor du får masser af plantebaserede og naturlige proteiner.

Måltidskassen kunne eksempelvis indeholde:

 • Sprød blomkål med BBQ-sauce, grøn salat og kartoffelbåde
 • Marokkansk kikærtegryde med raita og hvidløgsbrød

#4 Nem og hurtig måltidskasse

Hvis du kommer sent hjem fra arbejde, eller måske bare ikke har energien eller lysten til at stå over gryderne i timevis hver aften, så er HelloFresh nemt og hurtigt-måltidskassen et oplagt valg. Her får du som udgangspunkt kun velsmagende måltider, der kan tilberedes på maksimalt 25 minutter.

Måltidskassen kunne eksempelvis indeholde:

 • Middelhavskylling med græsk salat og couscous
 • Baconsandwich med svampe og æble

#5 Kaloriesmart måltidskasse

Ønsker du ikke at indtage for mange kalorier? Så bør du overveje HelloFresh kaloriesmart måltidskassen. Her får du leveret et væld af utroligt velsmagende måltider med råvarer af god kvalitet. Alt sammen uden at overskride 650 kalorier.

Måltidskassen kunne eksempelvis indeholde:

 • Japansk inspireret ravioli med asiatisk dressing og pak choi
 • BBQ-kylling med ovnbagte rodfrugter og persille

#6 Måltidskasse med fisk og grønt

Har du besluttet dig for, at der skal mere fisk på bordet i løbet af ugen? Så overvej fisk og grønt– måltidskassen fra HelloFresh, hvor du får en blanding af fisk (og andet fra havet) og vegetariske retter, som i den grad sikrer, at du får den anbefalede mængde af fisk hver uge.

Måltidskassen kunne eksempelvis indeholde:

 • Pandestegt torsk med kartoffelmos og mandler
 • Asiatiske laksefrikadeller med fuldkornsnudler og grøntsager
3

HelloFresh priser: Leverandøren er ikke den billigste, men…

Sådan er priserne hos HelloFresh

… til gengæld er kvaliteten helt i top.

Det er da også årsagen til, at de har leveret på den gode side af 600 millioner måltider siden grundlæggelsen, og at de på verdensplan har mange millioner kunder. Alt i alt en ganske pæn forretning, som de har stablet på benene, og vækstkurven går kun i én retning…

Samtidig kan du glæde dig over, at der er nogle forskellige muligheder for at spare penge på dine første måltidskasser, hvilket gør det lidt mere overkommeligt at teste HelloFresh af. Disse muligheder kan du læse meget mere om lidt længere nede på siden.

Prisen pr. levering og pr. portion afhænger af flere faktorer, bl.a. antal personer og antal måltider. I skrivende stund starter prisen ved 43,50 kr. pr. portion.

4

HelloFresh måltider slår aldrig fejl

18 nye retter om ugen

Måltiderne og opskrifterne fra HelloFresh er så varierende og veludviklede, at det kan være svært at tro på. Netop fordi du har mulighed for altid at tilpasse ugens menu, så kan du nærmest altid være sikker på, at I får lækker mad på alle de dage, som HelloFresh leverer måltidskasser til.

18 nye og lækre opskrifter hver uge

Som vi tidligere nævnte, så udvælger HelloFresh 18 nye opskrifter hver eneste uge. Det er disse opskrifter, der danner grundlaget for den måltidskasse, som du ender med at modtage. Hvad end du så lader HelloFresh bestemme på baggrund af dine præferencer, eller om du selv går ind og vælger de op til 5 måltider, som du helst vil modtage, så kan du forvente at få leveret en kasse spækket med lækre råvarer.

5

Levering på dine vilkår

Værd at vide om levering og tracking

Som kunde hos HelloFresh har du mulighed for at have indflydelse på, hvornår din mad skal leveres. I forbindelse med bestillingen, og efterfølgende på kundeportalen, kan du finde en oversigt over, hvornår du har mulighed for at få din måltidskasse leveret.

Det er bygget op således, at der hver dag er et eller flere tidsrum, hvor du kan ønske levering. Herefter sørger HelloFresh for, at den bliver afleveret et sted derimellem. Hvis du ikke er hjemme, vil chaufføren forsøge at kontakte dig eller stille måltidskassen efter dine instrukser.

Måltidskassen er naturligvis isoleret og fyldt med isposer. Dermed holdes råvarerne friske i et stykke tid, men sørg for at få dem på køl hurtigst muligt.

Tip: Du kan følge din levering på det sporingslink, du har modtaget via SMS

Ekstra tip: Du har mulighed for at ændre leveringstiden via selvbetjening på hjemmesiden

HelloFresh måltidskasser
6

HelloFresh rabatkode: Brug en rabatkode og spar stort

Gyldig rabatkode til HelloFresh

Hvis du har fået fingrene i en HelloFresh rabatkode, kan du glæde dig over, at du har mulighed for at spare mange penge på lækre måltidskasser. Det forholder sig nemlig sådan, at du i forbindelse med din bestilling kan indtaste en rabatkode allerede fra første trin.

HelloFresh er gode til at udsende rabatkoder via deres forskellige kanaler og reklamer, som ofte giver en attraktiv start på måltidskasseabonnementet. Vi kan ligeledes afsløre, at du kan få studierabat til HelloFresh. Dermed kan du gøre det lidt nemmere (billigere) at få lækker mad i hverdagen.

Vi bestræber os på altid at holde denne underside up-to-date med de nyeste – og bedste – rabatkoder til HelloFresh Danmark.

Lækre måltidskasser
7

Bliv influencer for HelloFresh

Vil du være influencer for HelloFresh?

Har du et stort talerør og mange følgere, hvad end det så er i virkeligheden, på sociale medier, via et nyhedsbrev eller andet? Så kan det være, at du skal overveje at kontakte HelloFresh via deres influencer-portal.

Her kan du fortælle lidt om dig selv og din målgruppe, samt afklare hvilke typer af samarbejde du vil være interesseret i. Der er både den klassiske influencer, hvor du laver reklame for HelloFresh på sociale medier. Der er dog også andre typer af samarbejder, som eksempelvis muligheden for at give din medarbejdere gavekort og rabatkuponer til HelloFresh, få flyers du kan lægge ved dine webshoppakker og lignende.

Mulighederne er mange, og HelloFresh er åbne for det meste. Du skal blot besøge deres hjemmeside og udfylde deres kontaktformular.

Du kan også tjene penge på at reklamere for HelloFresh gennem affiliate marketing.

8

Kundeservice: Sådan kommer du i kontakt med HelloFresh

Kontakt HelloFresh via telefon og mail

Vil du i kontakt med HelloFresh? Så er det bare med at tage fat i deres kundeservice. De har nogle ret attraktive åbningstider, der gør det nemt at komme i kontakt med dem, når man har brug for det.

Man kan ikke altid undgå, at der sker fejl, og derfor kan du også kontakte HelloFresh omkring problemer eller fejl med levering, råvarer, opskrifter eller noget helt fjerde. Derudover kan du naturligvis også bare kontakte dem vedrørende generelle henvendelser.

Du kan kontakte leverandøren ved at skrive til hej@hellofresh.dk eller på telefon 92452977.

Åbningstiderne er som følger:

 • Mandag fra klokken 09:00 til 22:00
 • Tirsdag fra klokken 09:00 til 22:00
 • Onsdag fra klokken 09:00 til 22:00
 • Torsdag fra klokken 07:00 til 22:00
 • Fredag fra klokken 10:00 til 22:00
 • Lørdag fra klokken 08:00 til 18:00
 • Søndag fra klokken 09:00 til 22:00

Bemærk: Åbningstiderne kan ændre sig (hold dig opdateret via leverandørens hjemmeside)

9

Opsigelse: Sådan afmelder du dit abonnement hos HelloFresh

Sådan opsiger du dit abonnement

HelloFresh lever af glade kunder, men skulle du mod forventning ønske at opsige dit abonnement, så kan du nemt og hurtigt gøre det. Det skal du blot gøre inden for de oplyste deadlines (deadlinen afhænger af, hvornår du plejer at få leveret måltidskasser fra leverandøren).

Guide til opsigelse af abonnement:

 1. Besøg www.hellofresh.dk
 2. Klik på Log ind og log ind
 3. Klik på dit navn og vælg Kontoindstillinger
 4. Klik på Afslut abonnement
 5. Bekræft din beslutning og klik på Afslut alligevel
 6. Modtag en bekræftelse og klik på Luk

Sværere er det faktisk ikke at opsige abonnementet. Og husk; du kan altid tilmelde dig igen, hvis du på et tidspunkt kommer til at savne de lækre måltidskasser fra HelloFresh.

10

Spørgsmål og svar

Svar på de mest stillede spørgsmål

Hvor leverer HelloFresh?

HelloFresh leverer til Sjælland, Fyn og Jylland, men ikke til ikke-brofaste øer (undtaget Bornholm). Du kan tjekke, hvorvidt de leverer til dit postnummer på deres hjemmeside.

Hvad hvis man ikke er hjemme?

Hvis ikke man er hjemme, når chaufføren kommer med måltidskassen, vil man forsøge at blive kontaktet. Hvis ikke det er muligt, vil chaufføren håndtere måltidskassen efter de instrukser, som man har givet i forbindelse med bestillingen.

Hvor kommer måltidskasserne fra HelloFresh fra?

Råvarerne til HelloFresh måltidskasser kommer som udgangspunkt fra Danmark, når det er muligt. Når det ikke er muligt, samarbejdes der med europæiske leverandører, som HelloFresh har gode aftaler med.

Hvem står bag HelloFresh?

HelloFresh Nordics ApS har hovedsæde på Artillerivej 90 i 2300 København S, og dette firma står bag den danske drift af måltidskasserne. Virksomheden er dog ejet af tyske HelloFresh SE, som også er kendt som HelloFresh Group, der er koncernen bag virksomheden i de +10 forskellige lande, hvor den har aktiviteter.

8.9Ekspertbedømmelse
Anmeldelse af HelloFresh

HelloFresh er en af danskernes foretrukne leverandører af måltidskasser, og vi forstår udmærket hvorfor. Leverandøren byder på måltidskasser for enhver smag, hvad end man er til kød, fisk, fedtfattig mad eller noget helt fjerde. Priserne er rimelige, råvarerne er friske, og opskrifterne præsenteres på en moderne og overskuelig måde. Leverandøren får dog ikke 10 ud af 10 stjerner, idet der stadig mangler lidt fleksibilitet i forhold til leveringstid, ligesom vi betragter det som et minus, at emballageforbruget er stort.

Råvarer
8.7
Pris
9
Portionsstørrelser
9.5
Levering
8.4

Vi vil sætte pris på, hvis du vil dele din oplevelse med leverandøren:

Anmeld leverandøren og hjælp andre

Din samlede bedømmelse

Nymaaltidskasse.dk
Logo