MattssonNielsen

MattssonNielsen logo
Spar 25 % på første måltidskasse Indløs rabatten
WHMVVK1TDF4K
Du kan spare 25 % på din første bestilling med rabatkoden WHMVVK1TDF4K
MattssonNielsen har skabt et brand på at levere færdigretter på glas. Det er et koncept, som danskerne har taget godt imod, og du har nu også mulighed for at give det en chance. Læs alt om leverandøren i denne guide.
7.5/10 (Ekspertbedømmelse)
Leverandøren er bedømt som #14 i kategorien Udbydere

Hos MattssonNielsen får du færdiglavet mad, der er lavet af rigtige kokke, der har arbejdet hos nogle af Danmarks bedste restauranter. Dette er naturligvis også ensbetydende med, at prisniveauet er højere end hos andre leverandører af måltidskasser. Til gengæld er smagen og kvaliteten af maden i top.

Samtidig udmærker de sig også ved at lave mad på glas. Det har den markante fordel, at det kan holde i op til 12 uger i køleskabet. Af denne grund kan du roligt købe mad ind til en lang periode, såfremt det ønskes.

Fact: MattssonNielsen leverer mad, der er lavet af rigtige kokke

Fordele og ulemper ved leverandøren:

Positivt
 • Maden har en holdbarhed på op til 12 uger
 • Rigtige kokke har lavet maden
 • Mange glutenfrie og laktosefrie retter
 • Maden på glas kan købes hos flere fysiske forhandlere (f.eks. Meny)
 • Virksomheden er danskejet
 • Der benyttes ingen konserveringsmidler
 • Henvender sig også til enlige
Negativt
 • Prisen er relativ høj
 • Leveringen koster hele 105 kr.
 • MattssonNielsen har ingen abonnementsløsning
 • Ingen kundesupport lørdag og søndag
1

MattssonNielsen har specialiseret sig i at levere mad på glas

Lækker mad på glas

Hos MattssonNielsen finder du et stort udvalg af måltidskasser. Derfor indeholder deres udvalg noget for de fleste. Der er nemlig ikke blot mulighed for at finde familievenlige måltidskasser, men også vegetariske og økologiske måltidskasser.

Uanset hvilken af deres måltidskasser, du vælger, har de mindst én ting tilfælles. Alle måltidskasserne består nemlig af færdigmad på glas. Det garanterer ikke blot en lang holdbarhed i køleskabet, men også, at maden er nem at lave.

Du kan f.eks. nyde følgende retter fra MattssonNielsen:

 • Veggie bolognese
 • Butter chicken
 • Indisk bønneragout
 • Texas chili
 • Blomkålssuppe
 • Løgsuppe
 • Kartoffel porre suppe
 • Hvid chokolade og citron
 • Chokoladedessert
 • Risengrød og kirsebærsovs
 • .. og mange andre supper, forretter, hovedretter og meget andet!

Screenshots fra MattssonNielsen.dk:

2

Hvad koster færdiglavet mad fra MattssonNielsen?

Priser hos MattssonNielsen

Det er vigtigt at pointere, at der findes flere leverandører, der er billigere end MattssonNielsen. Deres fokus er nemlig ikke på prisen, men derimod på at skabe velsmagende mad i glas. Eksempelvis har en måltidskasse med tre måltider til to voksne og to børn en pris på 799 kr. Det giver en pris pr. måltid på hele 66 kr.

Ønsker du at spare penge, anbefales det at købe stort ind. Det kan du blandt andet gøre med deres Månedskasse. Her får du nemlig en måltidskasse med 16 glas mad, som rækker til otte måltider til to voksne og to børn.

Bolognese fra MattssonNielsen
Bolognese fra MattssonNielsen
3

Levering to gange om ugen

Levering to gange om ugen

Du har mulighed for at få mad leveret af MattssonNielsen to gange om ugen. De leverer nemlig til hele landet onsdag og fredag. Dog skal du være opmærksom på, at de ikke tilbyder levering til øer, der ikke er brofaste.

Det er naturligvis en fordel, at du kan få leveret mad to gange om ugen. Det giver dig nemlig mulighed for at tilpasse leveringen, så den passer til dig. Vær dog opmærksom på, at leveringen kun er gratis, hvis ordrebeløbet overstiger 600 kr.

Indisk mad fra MattssonNielsen
Indisk mad fra MattssonNielsen
4

MattssonNielsen leverer også til mange fysiske forhandlere

Fysiske forhandlere af maden

Der er også mulighed for at købe mad på glas fra MattssonNielsen hos flere fysiske forretninger rundt omkring i landet. Blandt andet forhandles deres produkter hos en række Meny-forretninger rundt om i landet.

Det er dog ikke alle Meny-forretninger, der forhandler den færdiglavede mad fra MattssonNielsen. Foruden Meny-butikkerne findes produkterne også i et hav af andre butikker, herunder Min Købmand, Aarstiderne mv. I alt har de over 70 forhandlere i Danmark i skrivende stund.

Mad fra MattssonNielsen
Mad fra MattssonNielsen
5

Spørgsmål og svar

Svar på de mest stillede spørgsmål

Hvem står bag Mattsson Nielsen?

Bag MattssonNielsen står kokkene Kenneth Nielsen og Tue Mattsson. Førstnævnte er udlært på Restaurant Kommandanten, der er den første 2-stjernede restaurant (i henhold til Michelinguiden) i Danmark. Tue Mattson er uddannet fra Søllerød Kro.

Hvor leverer Mattsson Nielsen?

Stort set alle danskere har mulighed for at købe måltidskasser hos MattssonNielsen. De leverer nemlig hver onsdag i hele Danmark – dog med undtagelse af ikke-brofaste øer.

7.5Ekspertbedømmelse
Anmeldelse af MattssonNielsen

MattssonNielsen har om nogen turdet at skille sig ud fra mængden – ikke kun ved at fokusere på færdigretter, men også ved at levere mad på glas. Hos denne leverandør kan du bestille både aftensmad, supper, desserter og meget andet på glas. Der er også masser af lækker mad for vegetarer og for dem, der går op i økologi samt for laktose- og glutenallergikere. Maden fra MattssonNielsen holder sig frisk i op til 12 uger, og du kan desuden vide dig sikker på, at samtlige retter er lavet af ægte kokke. Glæd dig desuden over, at der ikke bliver anvendt konserveringsmidler i nogle af retterne. Af ulemper kan der nævnes den relativt høje måltidspris og det meget høje fragtgebyr på 105 kr. Det skal også nævnes, at der foreløbigt ikke er mulighed for at bestille måltidskasser på abonnement hos MattssonNielsen.

Råvarer
8.5
Pris
6.5
Portionsstørrelser
8
Levering
7

Vi vil sætte pris på, hvis du vil dele din oplevelse med leverandøren:

Anmeld leverandøren og hjælp andre

Din samlede bedømmelse

Nymaaltidskasse.dk
Logo