Get Fit Food

Get Fit Food er den perfekte leverandør af måltidskasser for dig, der sætter pris på, at din aftensmad kan tilberedes hurtigt, uden at du går på kompromis med din sundhed. Udbyderen leverer måltidskasser tilpasset dit individuelle kalorieindtag (400-700 kalorier). Læs alt om leverandøren nedenfor.
7.8/10 (Ekspertbedømmelse)
Leverandøren er bedømt som #12 i kategorien Udbydere

Get Fit Food er skabt med en vision om, at det skal være nemt at spise sundt. Derfor har de gjort det muligt at bestille sunde færdigretter på nettet, som bliver leveret direkte til din hoveddør.

Derudover har de et stort fokus på fitnessmad. Det betyder, at du selv kan bestemme, hvor stort et kalorieindtag du vil have. Dette er især en fordel, hvis du er på kostplan eller bare gerne vil holde styr på dit daglige kalorieindtag. Uanset om du vil bygge muskelmasse, tabe dig eller noget helt tredje, kan du tilpasse dine måltider efter dette.

Fact: Get Fit Food lader dig skræddersy din måltidskasse efter din kostplan

Fordele og ulemper ved leverandøren:

Positivt
 • Få tilpasset måltidskasserne efter dit ideelle kalorieindtag
 • 9 nye retter hver uge
 • Spar op til 10 kr. / måltid med et abonnement
 • Levering til døren onsdag eller søndag
 • Måltiderne er ready-to-eat (3-4 minutter)
 • Holdbarhed på 7 dage
 • Mulighed for at bestille en prøvepakke
 • Meget høj kundetilfredshed
Negativt
 • Der er et leveringsgebyr på 70-85 kr. pr. uge
 • Der opkræves et emballagegebyr på 50 kr. første gang
 • Hjemmesiden og bestillingsproceduren er ikke super brugervenlig
 • Der ydes ikke kundesupport i weekenden
1

Hvem er Get Fit Food?

Kort om Get Fit Food

Get Fit Food er en dansk leverandør af måltidskasser med færdigretter, der lader dig styre, hvor mange kalorier du ønsker pr. måltid, og hvor mange uger du vil bestille til. Vær opmærksom på, at du kan spare op til 10 kr. pr. måltid, hvis du bestiller måltider til flere uger. Du kan bestille til mellem 1 og 4 uger(r) hos Get Fit Food.

Ikke nok med det, så tilbyder de, at du kan bestille mad til alle dagens måltider. Du kan nemlig bestille alt fra morgenmad til snacks og juicer. Dette er i sig selv ret unikt, da de fleste andre leverandører kun tilbyder levering af aftensmad.

Get Fit Food ejes af kokken og forretningsindehaver Martin Dinesen, og virksomheden har base i 2740 Skovlunde. Virksomheden blev grundlagt i 2016 og har været på markedet lige siden – med pæn succes vel at mærke.

Måltidskasser fra Get Fit Food kan f.eks. indeholde følgende:

 • Butter chicken
 • Kebab krydret kødsauce
 • Fuldkornslasagne
 • Varmrøget laksesalat
 • Kold chiagrød med jordbær pure
 • Skyr morgenmad toppet med bær
 • Chokolade shake
 • Vandmelon snack
 • Friskpresset juice
 • Ingefær shot

Screenshots fra GetFitFood.dk:

2

Sådan bestiller du en fitness måltidskasse hos Get Fit Food

Bestilling hos Get Fit Food

En af de klare fordele ved Get Fit Food er, at de har gjort det nemt at bestille sund og lækker mad. Under bestillingsprocessen får du nemlig mulighed for at skræddersy en løsning efter dine behov.

Bestillingsprocessen hos Get Fit Food er som følger:

 1. Klik dig ind på www.getfitfood.dk (brug evt. vores link for hurtig adgang)
 2. Indtast dit postnummer i søgefeltet og klik på Bestil
 3. Vælg mellem de 4 menuer (700, 600, 500 eller 400 kalorier pr. måltid)
 4. Vælg antal uger (1-4 uge(r))
 5. Vælg din mad
 6. Klik på Gå til kassen
 7. Angiv dine leveringsoplysninger og indsæt evt. en rabatkode
 8. Klik på Til betaling og betal for din ordre
Mad med få kalorier
3

400, 500, 600 eller 700 kalorier? Du bestemmer selv

Vælg mellem fire kaloriestørrelser

Når du skal bestille din måltidskasse, skal du starte med at vælge en menu. Her kan du vælge mellem fire menuer bestående af følgende:

 • Menu 1 med gennemsnitligt 700 kcal. pr. portion
 • Menu 2 med gennemsnitligt 600 kcal. pr. portion
 • Menu 3 med gennemsnitligt 500 kcal. pr. portion
 • Menu 4 med gennemsnitligt 400 kcal. pr. portion
4

Værd at vide om levering og priser

Levering og priser

Når du har valgt din menu, skal du vælge, hvor mange uger du vil bestille måltider til. Vil du have den bedste pris, skal du bestille til flere uger, da det resulterer i en rabat og dermed en lavere pris pr. måltid.

Når du bestiller din måltidskasse, skal du ikke kun betale for dine måltider. Du bliver nemlig pålagt at betale levering, som koster 70-85 kr. Dette er en lille ulempe ved Get Fit Food, når man tænker på, at mange andre leverandører tilbyder gratis levering. Der bliver desuden opkrævet et emballagegebyr på hele 50 kr. Du kan kun spare emballagegebyret, hvis du selv henter dine måltidskasser (gør du det, skal du kun betale 4 kr. for en bærepose).

5

Ingen rabatkoder, men prøvepakker med fri levering

Prøvepakker med fri levering

Det er en sjældenhed, at du støder på en rabatkode til Get Fit Food. Det kan dog lade sig gøre, da de sommetider sponsorerer influencere, som får en rabatkode, de kan dele med deres følgere.

Til gengæld kan du vide dig sikker på, at du kan bestille en prøvepakke med fri levering. Her kan du bestille en prøvepakke til mellem 239 kr. og 299 kr. inkl. levering, som indeholder fire måltider.

Fitness mad
Prøv fitness mad fra Get Fit Food
6

Vurdering af Get Fit Foods omdømme

Get Fit Foods omdømme

Det er tydeligt at se, at Get Fit Food har mange glade og tilfredse kunder. Kaster man et blik på deres Trustpilot-profil, ses det, at de har en tårnhøj score, som kun overgås af ganske få måltidskasseleverandører.

Ikke nok med det, så har de fået over 200 anmeldelser, hvoraf langt størstedelen er femstjernede anmeldelser. Naturligvis er der også utilfredse kunder, men det er dog begrænset. Kun en brøkdel af anmelderne har givet Get Fit Food bundkarakter.

Besøg Trustpilot for at læse anmeldelser og evt. skrive din egen anmeldelse af omtalte leverandør.

7

Spørgsmål og svar

Svar på de mest stillede spørgsmål

Hvem ejer Get Fit Food?

Get Fit Food er ejet af Martin Dinesen, der også er stifter af virksomheden. Dennis er i øvrigt uddannet kok og har altid haft en stor interesse for kost og træning.

Hvilke alternativer er der til Get Fit Food?

Der findes flere alternativer til Get Fit Food, hvis du ikke mener, at det er det rette for dig. F.eks. kan du se nærmere på MyDietPal, Sundtakeaway og Bonzo for blot at nævne nogle af de mest nærliggende alternativer.

7.8Ekspertbedømmelse
Anmeldelse af Get Fit Food

Get Fit Food kan langt fra måle sig med leverandører som HelloFresh og Aarstiderne, når vi måler på antal kunder. Til gengæld har Get Fit Food stor succes med at tilbyde sunde og kalorietilpassede måltidskasser til danskere, der værner om deres sundhed. Som kunde hos Get Fit Food kan du vælge mellem fire kaloriestørrelser, du kan opleve 9 nye retter om ugen, du kan spare penge med et abonnement, og du kan nyde godt af, at maden kan være klar på 3-4 minutter. Fordelene er mange, men der er også enkelte ulemper. Eksempelvis skal du forvente at betale et fragtgebyr på mellem 70 og 85 kr., ligesom der ved første bestilling opkræves et emballagegebyr på 50 kr. Derudover skal du affinde dig med, at Get Fit Food ikke kan kontaktes i weekenden.

Råvarer
8
Pris
7.5
Portionsstørrelser
8.5
Levering
7

Vi vil sætte pris på, hvis du vil dele din oplevelse med leverandøren:

Anmeld leverandøren og hjælp andre

Din samlede bedømmelse

Nymaaltidskasse.dk
Logo