Billigste måltidskasser

Du kan finde rigtig mange billige måltidskasser på det danske marked. Ønsker du at få leveret en ugentlig måltidskasse uden at sprænge budgettet, er det sandsynligvis en af disse, du søger. Bliv klogere på dine muligheder for at spare penge på måltidskasser på denne underside. Nedenfor præsenteres du for de billigste måltidskasser fra danske leverandører. 

De billigste måltidskasser i 2024:

Indholdsfortegnelse

Prisen er et afgørende aspekt for mange, da de skal sikre, at måltidskassernes pris harmonerer med deres budget. Derfor er der selvfølgelig også forskel på, hvad folk betragter som en passende måltidskasse pris.

Er du på jagt efter billige madkasser, skal du ikke være i tvivl om, at du har et hav af muligheder. Derfor kan du selvfølgelig vide dig sikker på, at udvalget også indeholder noget, der stemmer godt overens med dine præferencer.

De billigste måltidskasser findes gennem prissammenligning

Har du sat dig for, at du vil finde en billig måltidskasse, du kan få leveret én gang om ugen? I så fald er du nødt til at lave en sammenligning af mulighederne. Kun ved at gøre dette kan du sikre, at du finder en passende løsning for dit vedkommende.

Når du skal foretage din sammenligning, er det vigtigt, at den foretages korrekt. Det betyder, at det ikke kan anbefales, at du sammenligner med afsæt i prisen pr. måltidskasse. For at få det mest retvisende billede, skal du nemlig sammenligne med afsæt i prisen pr. måltid.

Dette medfører nemlig, at du også har mulighed for at sammenligne på kryds og tværs, da der er forskel på, hvor mange måltider, der er med i hver måltidskasse. Gør brug af dette tip for at finde de billigste måltidskasser. 

Køb billig mad online

Prisen er vigtig, men tag også højde for andre ting

I forbindelse med dit valg af måltidskasse, er der flere forskellige ting, der skal være i fokus. Det er derfor ikke tilstrækkeligt, at du holder øje med prisen. F.eks. skal du sikre, at indholdet af måltidskassen faktisk harmonerer med din ønskede diæt.

Du bliver også nødt til at tage højde for, om du ønsker at spise økologisk, vegetarisk eller måske vegansk. Ligeledes er det vigtigt, at du er opmærksom på, at der er markante forskelle på de måltider, der tilbydes hos udbyderne af måltidskasser mht. portionsstørrelser, tilberedningstid og meget andet. Der er jo ikke meget ved at bestille en af de billigste måltidskasser, hvis disse kasser og deres indhold ikke matcher dine smagsløg og præferencer. 

Foretrækker du almindeligt, dansk hverdagsmad, er det ikke alle måltidskasser, der falder i din smag. Omvendt er der andre måltidskasser, der ikke vil tiltale dig, hvis du netop ønsker at undgå den almindelige hverdagsmad.

Måltidskasser kan – og bør – sammenlignes på følgende parametre:

 • Pris
 • Portionsstørrelser
 • Leveringstidspunkt(er)
 • Sundhed
 • Økologi
 • Tilberedningstid
 • Allergener (hvis du lider af allergi)

Måltidskasser pris: Hvad koster en måltidskasse typisk?

Det er vanskeligt at svare på, hvad en måltidskasse typisk koster. Der er nemlig stor forskel på priserne, der kan variere fra 30-40 kr. pr. måltid og helt op til 70-80 kr. pr. måltid. Netop derfor er det meget vigtigt at lave en sammenligning.

Derudover kan en måltidskasse nemt virke billig, hvis den f.eks. koster 400 kr. Indeholder den kun måltider til to personer i tre dage, er det dog pludselig ikke så billigt alligevel.

Af denne grund er det nødvendigt at dykke dybere ned, så du kan finde en pris pr. måltid. I sidste ende er det nemlig prisen pr. måltid, der er afgørende for, om en måltidskasse er billig eller ej.

De billigste måltidskasser koster altså kun omkring 30 kr. pr. måltid. Det er meget overkommeligt. 

Følgende måltidskasseleverandører hører til blandt de billigste i øjeblikket:

 • Kokkens Hverdagsmad
 • RetNemt
 • Mattsson Nielsen

Rabat på mad

Vær også opmærksom på eventuelle fragtudgifter

Rigtig mange leverandører af måltidskasser indregner fragtudgifterne i prisen på hver enkelt måltidskasse. Det er dog ikke altid, at det er tilfældet, hvorfor du er nødt til at undersøge, om den opgivne pris er inkl. eller ekskl. fragtudgifter.

Fragtudgifterne er sjældent høje, men skal du betale 50 kr. pr. kasse, du får leveret, tilføjer det faktisk 200 kr. til den samlede pris pr. måned. Det ender med at blive hele 2.400 kr. på et år.

Derfor er det en god idé, at du tjekker op på, om du også skal betale for fragten, eller om det er blevet indregnet i prisen. Fragtudgiften kan nemlig let forvandle en billig måltidskasse til en dyr måltidskasse.

Det vrimler med gode tilbud på måltidskasser – især for nye kunder

Det danske marked svømmer i gode måltidskasser tilbud. Derfor er der rigtig gode muligheder for at få leveret billige måltidskasser. Som regel gælder de gode tilbud dog kun for nye kunder.

Ofte er disse tilbud struktureret således, at du får en procentvis rabat på den eller de første måltidskasser. Når du har fået leveret disse, kan du enten opsige dit abonnement eller fortsætte med leverancerne til normalpris.

Har du planer om at teste forskellige leverandører af måltidskasser, er det oplagt, at du starter med at teste dem, der har gode tilbud til nye kunder. På denne måde kan du nemlig opnå en stor besparelse på dit madbudget på den korte bane.

Her er konkrete eksempler på tilbud:

 • Spar 40 % på første kasse
 • Få 30 % på de første to leveringer
 • Spar op til 12 % pr. måltid
 • Spar op til 725 kr. på dine første 4 kasser

De billigste måltidskasser fås tit gennem velkomsttilbud og rabatter, så tøv ikke med at slå til, hvis du får et godt tilbud. 

Sådan opnår du rabat på din måltidskasse

Det er faktisk ikke vanskeligt at få rabat på måltidskasser. Tværtimod er det ganske nemt, da hovedparten af de leverandører, der er aktive på det danske marked, kører en form for introtilbud til nye kunder.

Ved at udnytte disse introtilbud, er der mange penge at spare. Herudover er der gode muligheder for at finde rabatkoder, som kan indløses, når du bestiller dine måltidskasser.

Rabatkoderne kan findes mange steder, da de både udsendes via nyhedsbreve og sociale medier direkte fra leverandørerne af måltidskasserne. Derudover er det heller ikke ualmindeligt, at influencere bruges til at reklamere for rabatkoder.

Billig måltidskasse

Rabatter på 20-30 % på måltidskasser er ikke usædvanlige

Fælles for mange udbydere af måltidskasser er, at de arbejder på at udbrede kendskabet til deres produkt. Dette kan man naturligvis gøre på mange måder, men en stor del af disse leverandører vælger at gøre det med markante rabatter.

Af denne årsag er det ikke ualmindeligt, at man støder på rabatter på mellem 20 og 30 %. Er du heldig at falde over en sådan rabat, rådes du selvfølgelig til at slå til, da det bestemt er en mærkbar besparelse.

Husk dog, at du i de fleste tilfælde vil blive skrevet op til et abonnement, og at den store rabat kun gives på den første leverance. Når du får leveret din anden måltidskasse, vil du derfor skulle betale fuld pris for denne – i hvert fald i langt de fleste tilfælde.

HelloFresh og RetNemt er nogle af de leverandører, du skal kigge nærmere på, hvis du gerne vil spare penge på dine måltidskasser. De kører nemlig ofte med nogle fremragende introtilbud. Selv enlige på jagt efter en måltidskasse kan gøre et kup.

Billige madkasser står i høj kurs hos især studerende

Billige måltidskasser er populære hos et bredt spektrum af personer, par og familier. Det er dog især hos studerende, at de er i høj kurs. De kan nemlig gøre mange aspekter af en studerendes liv en tand lettere

Ikke nok med, at de medfører, at man som studerende kan få måltider leveret til gode priser, så bliver dagligdagen også lettere. Du undgår nemlig at skulle finde på madretter samt købe ind til disse.

I stedet får du blot leveret en måltidskasse, der indeholder alt, hvad du skal bruge for at lave mad. En bonus er, at man som regel vil få sunde og varierede retter leveret, hvorved man undgår at leve usundt, hvilket man let kan ende med som travl studerende.

Spørgsmål og svar

Hvornår kan en måltidskasse betegnes som billig?

Det er vanskeligt at give et konkret svar på dette, da det er en personlig vurdering. Der er nemlig stor forskel på, hvad folk betragter som værende billigt. De fleste personer vil dog kunne nikke genkendende til, at en måltidskasse er billig, hvis måltidsprisen ligger på omkring 35-50 kr.

Hvilke udbydere er der af billige måltidskasser?

Der findes rigtig mange udbydere af måltidskasser på det danske marked. Blandt de billigste finder man Kokkens Hverdagsmad, Sundtakeaway, HelloFresh og RetNemt.

Hvordan finder jeg de bedste og billigste måltidskasser?

Når du skal finde de billigste måltidskasser, er du nødt til at lave en prissammenligning. Desuden er det vigtigt, at du kigger på prisen pr. måltid – og ikke prisen pr. måltidskasse. Ellers risikerer du at snyde dig selv.

Nymaaltidskasse.dk
Logo