Sundtakeaway / BetterFeast

Sundtakeaway har siden 2015 specialiseret sig i at levere sunde måltidskasser til danskerne, men hvordan går det, og bør du give leverandøren en chance? Det vil vi forsøge at give dig svar på, på denne side. Samtidig kommer vi ind på, hvordan du bestiller din første måltidskasse, og hvordan du kan spare penge på første levering.
7.8/10 (Ekspertbedømmelse)
Leverandøren er bedømt som #11 i kategorien Udbydere

Sundtakeaway er sat i verden for at gøre det nemt og billigt for dig at leve sundt.

Bemærk: Sundtakeaway har skiftet navn til BetterFeast!

De fleste danskere har inderst inde et ønske om at spise sundt og varieret, men i en travl hverdag kan de hurtige og usunde alternativer desværre være fristende. Måske ender du med at bestille pizza eller burger i stedet for at tilberede et sundt og nærende måltid.

Mangler du også tid og overskud til at købe ind og lave nærende mad i hverdagen? Så kan Sundtakeaway være din redning. Du kan læse vores anmeldelse af leverandøren på denne side.

Her gennemgår vi, hvad du kan forvente af de forskellige måltidskasser fra Sundtakeaway, hvad menuen kommer til at lyde på, hvad kunderne siger på Trustpilot og meget mere.

Fact: Sundtakeaway har hjulpet danskerne med at leve sundt siden 2015

Fordele og ulemper ved leverandøren:

Positivt
 • Sunde, kalorielette og nærende måltider
 • Maden er klar på 20-30 min.
 • 9 nye retter hver uge
 • Let og fleksibel bestilling
 • Godt omdømme
 • Der kan bestilles mad til alle dagens måltider op til 5 dage om ugen
 • Dit abonnement kan håndteres via selvbetjening på deres hjemmeside
 • Gratis levering
 • Rabat på første måltidskasse
Negativt
 • Der kan savnes variation i retterne (mange grøntsager går igen)
 • Det er ikke muligt at angive præferencer i forhold til antal kalorier
 • Ikke alle råvarerne er økologiske
 • Der ydes ikke fleksibilitet i forhold til levering (kun én fast dag – søndag)
1

Sundtakeaway sørger for sunde måltidskasser til danskerne

Sunde måltidskasser til sundhedsbevidste danskere

Som navnet antyder, så står den på sunde måltider, når du bestiller en måltidskasse fra Sundtakeaway.

Her kan du vælge mellem flere forskellige måltidskasser, som har hver deres, men fortsat sunde, fokus. Hver af disse varianter gennemgår vi nedenfor, men du kan naturligvis også læse meget mere om dem på Sundtakeaways hjemmeside.

Lige nu kan du vælge mellem følgende måltidskasser:

 • Vægttabskassen
 • Hverdagskassen
 • Familiekassen
 • Bootcamp

Læs mere om disse fire måltidskasser i de kommende underafsnit.

Screenshots fra Sundtakeaway.dk:

2

Vægttabskassen – for dig, der gerne vil tabe dig

Vægttabskassen

Vægttabskassen er for alle os, der er lidt for slemme til at vælge den usunde løsning, når vi selv laver mad i hverdagen. Med Vægttabskassen får man en komplet madplan til fem dage om ugen med alle de dertilhørende måltider – fuldstændig skræddersyet til et effektivt vægttab.

Her får du både:

 • Morgenmad (eksempelvis skyr med nødder eller græsk yoghurt med æblekompot)
 • Middagsmad (eksempelvis bulgursalat eller svensk pølseret)
 • Aftensmad (eksempelvis kylling i fad eller kalkunfrikadeller)
 • Mellemmåltider (eksempelvis energibar)

Antal kalorier:

 • Mænd: 1.600-1.800 kalorier
 • Kvinder: 1.200-1.300 kalorier

Tip: Husk at angive dit køn og angiv evt. fravalg ved bestilling (du kan f.eks. fravælge fisk og / eller svinekød)

3

Hverdagskassen – garanti for lækker hverdagsmad

Hverdagskassen

Hverdagskassen er endnu en sund måltidskasse med lækker mad, som også er baseret på en 5-dages madplan. Her vælger du dog selv, hvilke måltider du vil have leveret. Du kan nemlig vælge, om du vil bestille mad til:

 • Aftensmad og mellemmåltid
 • Middagsmad, aftensmad og mellemmåltid
 • Morgenmad, aftensmad og mellemmåltid
 • Morgenmad, middagsmad, aftensmad og mellemmåltid

Du skal så at sige vælge, om du vil have halvpension eller all inclusive så at sige (dette koncept kender du måske fra charterferier).

Hverdagskassen byder både på klassiske danske retter såvel som mad fra udenlandske køkkener.

Sund mad fra Sundtakeaway
4

Familiekassen – Lækker mad, der vil behage både børn og voksne

Familiekassen

Familiekassen er en måltidskasse fra Sundtakeaway, der er oplagt til familien med børn. Her bliver der hver uge udvalgt 9 spændende og velsmagende retter, som man frit kan vælge mellem. Er din familie ikke kræsen, så kan I blot vælge, at kokken skal vælge for jer. Så bliver det også lidt af en overraskelse, hvad ugens menu kommer til at byde på.

I forbindelse med bestillingen af måltidskassen skal man også tage stilling til, om man vil have leveret mad til 3, 4 eller 5 dage, samt hvor mange personer der skal være mad til. Der kan maksimalt bestilles mad til 5 personer.

5

Bootcamp – kombineret vægttabskasse og juicekur

Bootcamp

Bootcamp er den sidste måltidskasse fra Sundtakeaway, og hvilken en af slagsen.

Bootcamp er, som navnet antyder, måltidskassen for dig, der gerne vil i topform.  Helt konkret indeholder pakken følgende:

 • 3 dages juicekur
 • Vægttabskassen (mad til 4 uger)
 • Træningsplan
 • Aktivitetsur

Med denne løsning får du altså meget mere end bare en måltidskasse. Løsningen koster dog også derefter.

Sunde og nærende råvarer
6

Sundtakeaways byder på mange gode (og lette) opskrifter

Lette og gode opskrifter

Man kommer hurtigt til at forbinde sund mad med kedelig mad. For det er vel derfor, at vi altid spiser så usundt; det smager jo godt, og det er nemt at tilberede. Men det er i realiteten en helt misforstået opfattelse, hvilket også bliver understreget af Sundtakeaways måltidskasser.

Måltiderne er nemlig ualmindeligt velsmagende, hvilket giver dig mulighed for at spise sundt uden at gå på kompromis med smagen. Du kan blandt andet se frem til lækre måltider som:

 • Fiskefrikadeller med blomkålscreme og kernesalat
 • Sandwich med kalkun, pesto og salat
 • Tomatsuppe med nudler
 • Kogt skinke med kold blomkålscreme, kartofler og bagte rødbeder
 • Crispy fiskeburger med hjemmesyltede rødløg, urtedressing og rodfritter
Tilberedning af fitness mad
7

Leverandøren vælter sig i positive anmeldelser på Trustpilot

Stor tilfredshed hos kunderne

Danskerne har generelt et stort fokus på at motionere og leve sundt. Derfor er det måske ikke så mærkeligt, at Sundtakeaway og deres sunde måltidskasser vinder frem. Men hvad siger kunderne hos Sundtakeaway?

Det har vi sat os for at undersøge, og derfor har vi lagt vej forbi Trustpilot. Her er der blevet skrevet flere end 500 kundeanmeldelser, og langt størstedelen af disse er meget positive. Kunderne roser leverandøren for at byde på lækre retter, for at byde på nem bestilling og for at yde god service via mail og telefon.

8

Find den nyeste menuplan hos Sundtakeaway

Overskuelig menuplan

Er du nysgerrig på, hvad du skal have i næste uge, hvis du bestiller en måltidskasse i dag?

Så kan du altid gå ind på Sundtakeaways hjemmeside og finde menuplanen for de kommende uger. Her kan du både finde den eksakte plan for de forudbestemte måltidskasser, samtidig med, at du kan se de 9 forskellige opskrifter, som du kan vælge mellem, hvis du bestiller Familiekassen.

Besøg Sundtakeaway.dk og klik på Menuplaner oppe i menuen, hvis du gerne vil vide, hvad menuen byder på i næste uge.

9

Husk at bruge din rabatkode

Rabatkoder til Sundtakeaway

Har du en rabatkode til Sundtakeaway?

Så skal du naturligvis huske at bruge den i forbindelse med din bestilling, så du kan få din måltidskasse til en ekstra fordelagtig pris. Vi skriver ekstra, fordi måltidskasserne fra lige netop Sundtakeaway i forvejen er prissat nogenlunde fornuftigt. Dog er leverandøren ikke helt lige så billig som f.eks. HelloFresh og RetNemt.

Det kan du i øvrigt selv tjekke, hvis du alligevel klikker dig ind forbi deres hjemmeside for at tage et kig på menuerne for de kommende uger.

Sundtakeaway plejer bl.a. at være flittige til at forkæle nye kunder med gode rabatter. Eksempelvis har de givet 25 % på den første bestilling ad flere omgange.

10

Spørgsmål og svar

Svar på de mest stillede spørgsmål

Hvem er Sundtakeaway for?

Måltidskasserne fra Sundtakeaway er for dem, der gerne vil spise lidt sundere i hverdagen, og samtidig vil spare tid på madlavningen, indkøb og madplaner.

Hvordan bestiller jeg en måltidskasse fra Sundtakeaway?

Du bestiller en måltidskasse fra Sundtakeaway ved at besøge deres hjemmeside, vælge den måltidskasse du gerne vil bestille og indtaste dine betalings- og leveringsinformationer. Nemmere bliver det ikke.Lige nu starter priserne ved 50 kr. pr. portion.

Hvor leverer Sundtakeaway?

Sundtakeaway leverer deres sunde og velsmagende måltidskasser i hele Danmark med undtagelse af ikke-brofaste øer. Tjek selv på deres hjemmeside, om du kan få din måltidskasse leveret. Leveringen sker direkte til døren, og den er i øvrigt helt gratis. Sundtakeaway har én fast leveringsdag, nemlig søndag.

Hvordan kontakter jeg Sundtakeaway?

Du kan lige nu kontakte leverandøren på to forskellige måder – via telefon og mail. Ring til dem på 88638003 eller send en mail til info@sundtakeaway.dk. Du kan f.eks. kontakte Sundtakeaway omkring manglende levering, reklamation, opsigelse eller noget helt fjerde. Den reelle holdbarhed kan variere fra måltid til måltid, men som udgangspunkt skal måltiderne spises inden for en uge. Måltiderne skal desuden opbevares i køleskab ved normal temperatur.

7.8Ekspertbedømmelse
Anmeldelse af Sundtakeaway

Sundtakeaway er med deres store fokus på sund og nærende mad et friskt pust til branchen. Her har du nemlig mulighed for at få leveret færdiglavet mad direkte til døren uden at gå på kompromis med din sundhed. Denne løsning er dog ikke kun tilegnet personer, der gerne vil tabe sig. Sundtakeaway er også for dig, der gerne vil passe på din krop og derfor tænker over, hvad du putter i munden. Leverandøren skal også have pluspoint for at tilbyde gratis levering, gode rabatter og en let bestillingsproces. Til gengæld ville vi ønske, at der var mere fleksibilitet mht. leveringen, og så ville det være ønskværdigt med et større fokus på økologi. En lidt større variation i retterne ville ligeledes være tiltrængt. Samlet set er Sundtakeaway dog en meget hæderlig leverandør af måltidskasser, hvilket den samlede bedømmelse også afspejler.

Råvarer
7.5
Pris
8
Portionsstørrelser
8.7
Levering
7.2

Vi vil sætte pris på, hvis du vil dele din oplevelse med leverandøren:

Anmeld leverandøren og hjælp andre

Din samlede bedømmelse

Nymaaltidskasse.dk
Logo