Marley Spoon

Marley Spoon har for længst trådt ind på det danske marked for måltidskasser, og danskerne er lige så stille begyndt at få øjnene op for leverandøren. Spørgsmålet er bare, om Marley Spoon leverer værdi for pengene, eller om der findes bedre alternativer? Det skal vi i fællesskab kigge på nedenfor.
7.4/10 (Ekspertbedømmelse)
Leverandøren er bedømt som #15 i kategorien Udbydere

Påtænker du at bestille en måltidskasse fra Marley Spoon, men er du ikke helt sikker på, at det er det rette valg for dig? Så kan du med fordel læse med videre her i anmeldelsen / guiden, hvor vi lægger Marley Spoon under mikroskopet og undersøger alt, hvad der er værd at vide om leverandøren.

Det betyder, at du blandt andet kan læse mere om, hvordan konceptet fungerer, hvad du kan se frem til mht. menuen, hvad nuværende og tidligere kunder synes om måltidskasser fra leverandøren og meget mere.

Fact: Marley Spoon udmærker sig bl.a. ved at tilbyde gratis levering og vegetariske retter

Fordele og ulemper ved leverandøren:

Positivt
 • Gratis levering hver uge
 • Du kan springe leveringer over
 • Vælg selv dine retter
 • Vegetariske alternativer
 • Samarbejde med kokke, diætister og ernæringseksperter
 • Brugervenlig hjemmeside og nem bestilling
 • 30 lækre opskrifter om ugen
Negativt
 • Engelsktalende support via telefon
 • Priserne er i den høje ende
 • Leverer ikke i hele landet
1

Marley Spoons måltidskasser er værd at prøve

Måltidskasser, der bare skal prøves

Vi er helt klart af den opfattelse, at Marley Spoons måltidskasser skal prøves. Det er vi, fordi de har et stort udvalg af lækre måltider og opskrifter, der passer til praktisk talt alle menneskers behov og præferencer. En af de helt store fordele ved Marley Spoon er, at du selv designer din måltidskasse.

Det vil sige, at de hver uge udvælger hele 30 opskrifter, hvoraf du så selv udvælger de 2 til 5 måltider om ugen.

Det er der som sådan ikke noget unikt i. Dét der gør Marley Spoon til noget særligt er, at du her kan vælge mellem næsten dobbelt så mange opskrifter, som du kan hos visse andre leverandører. Hos andre leverandører lyder antallet af ugentlige opskrifter nærmere lyder på 10-20.

Marley Spoon byder altid på en lang række af veludviklede opskrifter, hvor der bl.a. er retter velegnet til børnefamilier. Leverandøren oplyser endvidere på sin hjemmeside, at menuerne er godkendt af ernæringseksperter.

Leverandøren får generelt masser af ros for deres opskrifter. Til gengæld er tilfredsheden blandt kunderne ikke helt lige så stor, når det kommer til portionsstørrelserne. Den voksne mand eller kvinde med en god appetit vil nok argumentere for, at portionsstørrelserne er til den lille side. De fleste andre kunder bliver dog fint mætte af maden fra Marley Spoon.

Screenshots fra Marleyspoon.dk:

2

Sådan bestiller du en måltidskasse gennem Marley Spoon

Guide: Sådan bestiller du

Det er nemt at bestille en måltidskasse gennem Marley Spoon. Og for at illustrere, hvor hurtigt det er overstået, har vi lavet nedenstående trin-for-trin gennemgang af, hvordan man griber hele processen an:

 1. Gå til Marley Spoons hjemmeside
 2. Påbegynd bestillingen (klik på Tilmeld dig her!)
 3. Vælg en måltidskasse (2-personers måltidskasse eller 4-personers måltidskasse)
 4. Vælg antal måltider pr. uge (vælg 2, 3, 4 eller 5)
 5. Vælg om din måltidskasse skal være vegetarisk eller ej
 6. Indtast dit postnummer og din e-mailadresse
 7. Indtast dine leveringsoplysninger og vælg ønsket leveringsdag
 8. Indtast dine faktureringsoplysninger
 9. Vælg dine måltider for første uges måltidskasse

Så nemt kan det gøres.  

Det der tager længst tid er nok at tage stilling til, hvad man vil have at spise, når nu man får mulighed for at vælge mellem 30 lækre opskrifter.

Levering tilbydes pt. på udvalgte ugedage. Hvornår der tilbydes levering kan variere fra postnummer til postnummer. Ved bestilling vil du blive præsenteret for en række valgmuligheder.

Marley Spoon måltidskasser
3

Bemærk: Du har mulighed for at gøre din måltidskasse vegetarisk

Gør din måltidskasse vegetarisk

Som du måske bemærkede i ovenstående gennemgang af bestillingsprocessen, så har du mulighed for at gøre din måltidskasse fra Marley Spoon vegetarisk. Det betyder i bund og grund, at virksomheden udelukkende leverer vegetariske råvarer og dermed også opskrifter på vegetariske retter.

4

Gratis forsendelse hver uge

Gratis levering af måltidskasser

Leveringen af din måltidskasse fra Marley Spoon er gratis. Det er ikke noget, som alle leverandører af måltidskasser tilbyder. Derfor er det absolut også noget, der er værd at tage med. Udover at leveringen er gratis, så kan du også glæde dig over, at du helt frit kan springe en uge over ved behov. Du kan sågar sætte dit abonnement helt på pause. Dette sikrer høj fleksibilitet.

5

Marley Spoon Danmark er på vej til at blive en stor succes

Marley Spoon vinder frem på det danske marked

Virksomheden Marley Spoon er endnu ikke super udbredt i Danmark, men det kommer. De har nemlig et stærkt koncept og nogle værdifulde kundefordele, herunder gratis levering, mange ugentlige opskrifter og vegetariske alternativer. Alt dette gør, at de er godt gearet til at blive en bragende succes herhjemme. Tiden må dog vise, om de kan vælte store spillere som HelloFresh og Kokkens Hverdagsmad af pinden.

Leverandøren ligger vægt på, at deres råvarer skal være friske og velsmagende. Samtidig har de fokus på bæredygtighed, mindre madspild og tæt samarbejde med deres leverandører. Alt sammen noget, som vi danskere elsker. Kombinerer man det med den høje fleksibilitet og muligheden for at vælge mellem mange forskellige velsmagende måltider, så er vi ikke et sekund i tvivl om, at Marley Spoon er kommet for at blive.

Marley Spoon Danmark
6

Det bliver der skrevet på Trustpilot

Dette synes nuværende og tidligere kunder om leverandøren

På Trustpilot kan man finde anmeldelser af de fleste virksomheder, der er skrevet af tidligere og nuværende kunder.

Vi har fundet Marley Spoon på Trustpilot, hvor der pt. er lige så mange negative som positive anmeldelser. Det er ikke prangende, men det er også baseret på et relativt lille antal anmeldelser. De fleste, uanset hvor mange stjerner, de har givet, siger, at maden er velsmagende og god. Til gengæld virker det til, at serviceniveauet ikke er i top.

Her kommer det til udtryk, at Marley Spoon ikke er en rendyrket dansk virksomhed. Tidligere kunder klager bl.a. over, at der kun ydes engelsktalende kundesupport, når man kontakter Marley Spoon telefonisk.

Vi ville ikke lade os afskrække fuldstændig af de middelmådige anmeldelser, men blot have det in mente. Giv leverandøren en chance og gør dig dine egne erfaringer. Det er vores bedste anbefaling.

Ønsker du at give feedback til Marley Spoon, eller har du spørgsmål af den ene eller anden slags? Så kan du kontakte kundeservice via kontakt@marleyspoon.dk eller 89888003.

Frisklavet mad
7

Værd at vide om priserne

Dette koster måltidskasserne fra Marley Spoon

Marley Spoon hører til blandt de dyrere leverandører af måltidskasser. Du skal derfor ikke vælge denne leverandør, hvis prisen er den vigtigste faktor for dig.

Priserne er opbygget som kuvertpriser, der ændrer sig alt efter, hvor mange personer og dage man bestiller mad til. Jo flere personer og jo flere dage, jo billigere bliver prisen pr. måltid. Er I en stor familie, er der derfor potentiale for, at man reelt set kan spare noget på madbudgettet, hvis man vælger at bestille en måltidskasse fra Marley Spoon.

Måltidskasserne er i den dyre ende, men til gengæld får du gratis levering. Visse andre leverandører tager 29 eller 70 kr. for levering, så på denne front er der lidt at spare.

8

Find og brug en rabatkode til Marley Spoon

Rabatkoder til Marley Spoon

Der er også mulighed for at gøre brug af en rabatkode til Marley Spoon, hvis du ellers kan finde en. De vil typisk blive vist frem på hjemmesiden eller på virksomhedens forskellige sociale medier og andre kommunikationskanaler.

Vi vil ligeledes sørge for at indsætte rabatkoder her på siden, når der er nogle gode tilbud, som du kan gøre brug af. Når du finder sådan en rabatkode, er det bare med at gennemgå bestillingsflowet, og indtaste rabatkoden inden, at du betaler for din nye måltidskasse.

Det bliver ikke meget nemmere end det.

Rabatkoder til Marley Spoon er som udgangspunkt tilegnet nye kunder, medmindre andet er angivet i betingelserne.

9

Spørgsmål og svar

Svar på de mest stillede spørgsmål

Hvem er Marley Spoon?

Marley Spoon er en virksomhed, der sælger måltidskasser på abonnement, hvor man hver uge selv sammensætter sin måltidskasse ud fra 30 lækre opskrifter. Virksomheden er tysk, men leverer ikke kun måltidskasser i Tyskland, men også i Danmark, Holland, Belgien og en række andre lande.

Hvor leverer Marley Spoon Danmark?

Marley Spoon Danmark leverer måltidskasser i en lang række af de større danske byer og arbejder løbende på at udvide deres leveringsområde. Når du tilmelder dig, indtaster du blot dit postnummer, og så får du straks besked om, hvorvidt du kan få leveret måltidskasser eller ej.

Er der nogen binding?

Der er ingen binding, når du bestiller Marley Spoons måltidskasser. Du kan opsige dit abonnement eller springe en måltidskasse over hver uge - det skal blot ske 6 dage inden næste levering. Der er en deadline for at lave ændringer på 6 dage, idet indkøbsafdelingen skal have god tid til at planlægge indkøb. Pointen med dette er at mindske madspild – til gavn for alle.

Hvordan kontakter jeg Marley Spoon?

Marley Spoon kan kontaktes via deres kundeserviceportal, på sociale medier eller via den chatfunktion, der er tilgængelig på hjemmesiden. Skriv til kontakt@marleyspoon.dk eller ring til 89888003, hvis du har brug for hjælp.

7.4Ekspertbedømmelse
Anmeldelse af Marley Spoon

Marley Spoon er et spændende alternativ til nogle af de mange andre leverandører af måltidskasser på det danske marked. Vi bider bl.a. mærke i, at leverandøren byder på 30 lækre opskrifter hver uge, gratis levering, brugervenlig bestilling, mulighed for at springe leveringer over og meget andet. Alt dette er positivt, men Marley Spoon klarer sig desværre mindre godt på andre parametre. Af mindre positive ting vil vi bl.a. fremhæve, at prisen pr. måltid er relativ høj, og at der ikke tilbydes levering i hele landet. Derudover mangler der dansk kundesupport pr. telefon.

Råvarer
7.5
Pris
6
Portionsstørrelser
8
Levering
8

Vi vil sætte pris på, hvis du vil dele din oplevelse med leverandøren:

Anmeld leverandøren og hjælp andre

Din samlede bedømmelse

Nymaaltidskasse.dk
Logo