Dagligvarer levering

Spar tid i hverdagen ved at bestille dagligvarer på nettet. Vi giver dig her et overblik over de bedste online supermarkeder, hvor du kan shoppe dagligvarer til favorable priser. 

Indholdsfortegnelse

I dag er man ikke længere tvunget til at lægge vejen forbi et supermarked, når man skal købe dagligvarer. Tværtimod kan det hele klares på nettet.

Når man handler hos et online supermarked, får man leveret sine dagligvarer til døren. Der findes tilmed udbydere, der tilbyder udbringning af dagligvarer samme dag, hvorfor man end ikke behøver at væbne sig med tålmodighed.

Disse supermarkeder tilbyder levering af dagligvarer til døren

Såfremt du ønsker at købe dagligvarer online, kan du glæde dig over, at dine muligheder er mange. Du er derfor garanteret, at du kan finde en leverandør, der harmonerer med dine præferencer m.m.

Udbyderne adskiller sig fra hinanden på mange punkter, hvorfor det er vanskeligt at kåre det bedste online supermarked. Det skyldes, at de hver især har deres egne styrker og svagheder, men et udpluk af de bedste præsenteres du for herunder:

Shop dagligvarer hos et online supermarked

Er du træt af at skulle svinge forbi et supermarked på vej hjem fra arbejde? Vil du helst gerne være fri for at stå i kø sammen med resten af befolkningen? I så fald bør du bestille dagligvarer levering hos en af nedenstående udbydere.

Online supermarked

Du finder alt i dagligvarer hos Aarstiderne

Rigtig mange tror, at Aarstiderne kun tilbyder levering af måltidskasser. Ganske vist er det deres primære fokus, men derudover tilbyder de også levering af dagligvarer.

Aarstiderne er et glimrende valg for dig, der vil købe online dagligvarer af højeste kvalitet. Udvalget er ikke det største, men til gengæld er alle deres dagligvarer nøje udvalgt.

Nemlig.com er danskernes foretrukne online supermarked

Ønsker man at handle hos et onlinebaseret supermarked med et stort udvalg, er Nemlig.com det rette valg. Her finder du et udvalg, der nemt kan konkurrere med de fysiske supermarkeder – og mere til.

Derudover bliver udvalgte varer dagligt prismatchet, hvorfor du er garanteret en god pris på disse. Derudover bør det også påpeges, at leveringsprisen starter fra blot 0-19 kr.

Køb asiatiske dagligvarer på nettet hos Pandasia

Er man vild med asiatisk madlavning, vil man sandsynligvis kunne nikke genkendende til, at det sommetider er vanskeligt at finde, hvad man skal bruge.

Er det en situation, du har stået i flere gange, bør du finde et andet sted at handle. Det kunne med fordel være Pandasia, der er et online supermarked, der har specialiseret sig i at forhandle ægte og autentiske asiatiske daglig- og fødevarer.

Coop byder også på online dagligvarer til favorable priser

Hos Coop tilbyder de også udbringning af varer. Faktisk har de en leveringstid på helt ned til en enkelt dag. Desværre tilbyder de endnu ikke, at man kan få sin bestilling leveret samme dag.

Coop leverer i hele landet, men det kræver, at man bestiller for minimum 400 kr., hvis man ønsker levering. Ønsker man selv at afhente sine varer, kan det ske i en af Coops butikker. Man vælger naturligvis selv denne butik.

Gorillas bør også have en chance

Gorillas er et ideelt valg for dig, der ønsker at få dine mad- og dagligvarer leveret med det samme. Tjenesten minder om Wolt, men har fokus på levering af alskens former for dagligvarer.

Desværre er tjenesten langt fra landsdækkende, da de kun leverer i følgende områder i København: Amager Øst, Brønshøj, Indre By, Østerbro og Sydhavnen. Planen er dog, at de på sigt skal udvide til flere danske byer.

Levering af dagligvarer

Fysiske supermarkeder med leveringsservice

De fysiske supermarkeder er bevidste om, at konkurrencen fra de onlinebaserede alternativer er blevet kraftig forøget. Det har medført, at flere supermarkedskæder har indført nye tiltag, der skal gøre dem mere konkurrencedygtige.

Det er blandt andet gældende for Føtex og Rema 1000, der tilbyder levering af varer fra deres supermarkeder.

Føtex leverer dagligvarer til døren ved køb for mindst 400 kr.

Føtex tilbyder levering fra deres supermarkeder flere steder. I skrivende stund er det dog begrænset til Hovedstadsområdet. Bor du andre steder end i eller nær hovedstaden, er denne mulighed udelukket.

På sigt bliver tjenesten naturligvis udvidet, men det vides ikke, hvornår det kommer til at ske. Ønsker du at få mad- og dagligvarer leveret fra Føtex, skal du købe for minimum 400 kroner.

OBS: Føtex hjemmelevering er lukket ned på nuværende tidspunkt

Bestil mad online hos Rema via Vigo app’en

Hvis du gerne vil gøre det nemt at købe dagligvarer, så bestil dagligvarer online hos Rema 1000. Her får du adgang til de samme tilbud og priser, som hvis du havde besøgt en hvilken som helst Rema 1000-forretning.

Din ordre bliver leveret af andre Rema 1000-kunder, som bliver betalt for dette. Den mest markante fordel ved at anvende Rema 1000’s leveringstjeneste, Vigo, er, at du kan få din bestilling leveret inden for få timer. Ønsker du at udskyde leveringen, kan dette også lade sig gøre.

Levering af dagligvarer er et godt alternativ til måltidskasser – og omvendt

Mange bestiller dagligvarer på nettet, fordi det er nemt og tidsbesparende. Et godt alternativ til dette er at bestille måltidskasser. Gør du det, får du leveret alt, hvad du skal bruge til at lave specifikke retter.

Typisk bliver der leveret råvarer til mellem tre og fem retter, som man selv kan vælge. Det er en god løsning, hvis man ofte oplever, at det er vanskeligt at finde ud af, hvilke retter man skal købe ind til. Får man måltidskasser leveret, kan man hver uge vælge blandt nye retter.

Dagligvarer på nettet

Koster det ekstra at handle dagligvarer online?

Det er svært at give et konkret svar på dette, da det afhænger af, hvilken af de mange udbydere du vælger. Som udgangspunkt vil prisen på varerne ikke være højere. Derfor skal du ikke være bekymret for, at du betaler en højere pris, fordi du bestiller på nettet.

Selve mad- og dagligvarerne er ikke dyrere, end det er tilfældet i fysiske supermarkeder. Uanset dit valg af leverandør skal du dog betale for leveringen. Derfor skal du regne med en merpris i denne forbindelse.

Hvad koster udbringning af varer fra supermarkeder typisk?

Når du bestiller mad- og dagligvarer på nettet, skal du betale for leveringen. Hvad det koster, afhænger af flere ting. Først og fremmest afhænger det af den valgte leverandør, men ofte også på størrelsen af din bestilling.

Hertil kan din bopæl også have indflydelse på prisen, såfremt det er langt fra supermarkedet eller lageret. Priserne starter fra omkring 19 kr., men flere aktører tilbyder, at du kan få gratis fragt på din første ordre hos dem.

Guide: Bestil dagligvarer online på få minutter

Der er ingen grund til at tro, at det er vanskeligt at bestille dagligvarer online. Faktisk kan din bestilling være gennemført på få minutter, da du blot skal gennemføre følgende trin:

  1. Vælg en udbyder
  2. Læg de ønskede varer i kurven
  3. Bestil, som du gør på en hvilken som helst anden webshop
  4. Vælg leveringssted og -tidspunkt
  5. Betal for din ordre

Når du har gennemført ovenstående, skal du blot vente på din bestilling. Du skal selvfølgelig sørge for, at du er hjemme på det tidspunkt, hvor dine varer bliver leveret.

Her er fordelene ved at handle hos et online supermarked

Der er adskillige fordele forbundet med at købe ind hos et online supermarked. Derfor bør det heller ikke komme som en overraskelse, at det er en mulighed, som flere og flere benytter sig af.

Blandt de mest markante fordele ved at købe ind på nettet finder du disse:

  1. Det er nemt og overskueligt at købe ind
  2. Ofte er udvalget meget større end i supermarkedet
  3. Det er lettere at planlægge og strukturere dine indkøb
  4. Du sparer dig selv for tid og besvær
  5. Du kan spare penge, da du undgår at foretage impulskøb

Hvis du mener, at ovenstående lyder godt, så bestil mad online fremover i stedet for at lægge vejen forbi dit lokale supermarked.

Hvilke negative sider er der ved online supermarkeder?

Det er selvfølgelig vigtigt at pointere, at der også er ulemper forbundet med at købe sine dagligvarer på nettet. Blandt andet er du i nogle tilfælde tvunget til at være hjemme, når chaufføren kommer med dine varer.

Flere steder stilles der også krav om, at du køber for et minimumsbeløb, før du kan få dine varer leveret. Ligeledes kan du komme ud for, at der er gode tilbud i fysiske supermarkeder, som du går glip af.

Der er mulighed for at få leveret dagligvarer samme dag

Det er bestemt ikke alle udbydere, der kan tilbyde det, men enkelte kan. Haster det med at få leveret mad- og dagligvarer, kan det ske samme dag. Det tilbydes blandt andet af Gorillas i København.

Bestiller du dine varer i Rema 1000 via Vigo, kan levering også ske samme dag. Da denne tjeneste dækker hele Danmark, er det ikke begrænset til et geografisk område, som det er tilfældet med Gorillas.

Spørgsmål og svar

Hvor udbredt er det at få dagligvarer leveret til døren?

Flere danskere køber dagligvarer på nettet end nogensinde før. Det hænger sammen med, at mange har fået øjnene op for de betydelige fordele, der er forbundet med det.

Hvem handler typisk hos online supermarkeder?

Det er forskelligt, hvem der handler hos online supermarkeder. Det er dog særligt populært blandt den yngre generation med en travl hverdag, som derfor helst vil undgå en tur i supermarkedet.

Nymaaltidskasse.dk
Logo