Om os

Hvem står bag Nymaaltidskasse? Hvad er formålet med hjemmesiden? Hvordan kan tjenesten være 100 % gratis? Hvordan kommer jeg i kontakt med ejerne bag tjenesten? Find svar på alle disse spørgsmål på denne side.
Om os

Nymaaltidskasse.dk er en dansk informations- og sammenligningsside omhandlende måltidskasser. Vores tjeneste er sat i verden for at gøre det lettere for dig og alle andre danskere at finde de bedste og / eller billigste måltidskasser på markedet.

1

Spar tid og penge på madlavning og indkøb – og bliv inspireret

Spar tid og penge på madlavning og indkøb

Indkøb og tilberedning af aftensmad kan være både tidskrævende og kedeligt, men det behøver det ikke at være. Med konceptet måltidskasser slipper du ikke blot for at lægge vej forbi dit lokale supermarked. Du kan også se frem til at nyde nye og spændende retter. Er du også kørt træt i at spise lasagne, pizza og hakkebøffer uge efter uge? Så hop med på trenden omkring måltidskasser. Det vil du ikke fortryde.

Fact: Vores hjemmeside opdateres flere gange om ugen (for at være så aktuel og brugbar som muligt)
2

Hvem står bag Nymaaltidskasse?

Teamet bag tjenesten

Der står et mindre, men yderst dedikeret, team bag Nymaaltidskasse.

Hjemmesiden ejes og drives af Effecto ApS, der foruden ejeren, Martin Stendahl Dyrhøj, beskæftiger en række skribenter, grafikere og udviklere.

Vi beskæftiger ingen kokke eller deciderede madeksperter, men til gengæld har vi en stor kærlighed til god mad. Her på siden kan du forvente at blive præsenteret for anmeldelser og guides skrevet i øjenhøjde.

Vi har et kommercielt samarbejde med flere af leverandørerne af måltidskasser, men som læser kan du altid forvente at blive præsenteret for både fordele og ulemper ved udbyderne. Det gælder, uanset om det drejer sig om en anmeldelse af Det Danske Madhus, HelloFresh eller Marley Spoon.

3

Vores tjeneste er 100 % gratis (takket være annonceindtægter)

100 % gratis tjeneste

Nymaaltidskasse.dk er en 100 % gratis sammenligningstjeneste. Vores tjeneste har været gratis, siden vi gik i luften i juli 2021, og det vil den også være i fremtiden.

Vi opkræver altså ingen brugerbetaling. Til gengæld tjener vi penge gennem annoncer. På hjemmesiden henviser vi til udvalgte leverandører, og når vi formidler en kunde til en af disse leverandører, så modtager vi en mindre kommission.

4

Ejeroplysninger

Oplysninger om firmaet bag

Udfyld kontaktformularen for at komme i kontakt med os:

    Nymaaltidskasse.dk
    Logo