MyDietPal

MyDietPal er måltidskasseleverandøren for dig, der går op i din kost og evt. træning. Her kan du nemlig skræddersy dine måltider, efter hvor mange kalorier du ønsker at indtage. På denne underside kan du blive klogere på, hvad konceptet går ud på.
7.3/10 (Ekspertbedømmelse)
Leverandøren er bedømt som #18 i kategorien Udbydere

Hvis du er på udkig efter en leverandør af måltidskasser, som kan understøtte din træning og det helt rigtige kalorieindtag, så skal du kigge nærmere på MyDietPal. Det gør vi i hvert fald her i guiden, hvor du kan læse meget mere om, hvad den populære måltidskasseleverandør kan tilbyde.

Fact: MyDietPal kan hjælpe med vægttab, muskelopbygning og sundere livsstil

Fordele og ulemper ved leverandøren:

Positivt
 • Alle måltider er ready to eat
 • Smart kalorieberegner
 • Levering af både morgenmad, frokost og aftensmad
 • Spar 1 time om dagen
 • Måltider sammensat af ernæringseksperter og kokke
 • Vælg selv antal kalorier (400-500 eller 600-700)
 • Der ydes loyalitetsrabat
Negativt
 • Ingen levering til ikke-brofaste øer
 • Priserne er relativt høje
 • Kun én ugentlig leveringsdag (søndag)
1

MyDietPal tilbyder sunde og lækre måltidskasser

Levering af sunde og lækre måltidskasser

En faglig frustration blev startskuddet til MyDietPal for Chano Nielsen, som er personlig træner og kostvejleder. Han var frustreret over, at det var svært for helt almindelige mennesker at planlægge deres kost for at sikre det rette kalorieindtag.

Derfor har han med MyDietPal forsøgt at gøre det nemmere for danskerne at få mere tid og overskud i hverdagen uden at skulle bekymre sig om måltidssammensætningen. Måltidskasseleverandøren sikrer nemlig, at der hver søndag leveres sundt og lækkert mad til døren. Og du kan være helt rolig, hvis du er vegetar, ikke spiser gris eller fisk. For så kan du bare bede MyDietPal om at tilpasse de leverede måltider hertil.

Eksempler på velsmagende retter med det helt rette antal kalorier kunne være græsk yoghurt med hindbær til morgenmad, mexicanske wraps til frokost og pulled pork med kartofler og salat til aftensmad.

Der er et bredt udvalg af måltider hver uge, som du selv kan vælge imellem, hvis der er nogle af retterne, som du gerne vil udskifte med andre. På den måde er du altid sikret en måltidskasse, der både er sund og tilpasset lige netop dig.

Screenshots fra MyDietPal.dk

2

Måltiderne er ready to eat

Ready to eat måltider

Når MyDietPal siger, at du sparer én time om dagen, så er det ikke helt forkert. Alle deres måltider er nemlig fuldstændig klar til at spise ved levering. Det vil sige, at du ikke skal til at stå og hænge over gryderne efter arbejde eller planlægge ugens måltider om søndagen.

Samtidig kan du også skære gevaldigt ned på dine handleture. MyDietPal kan nemlig levere mad til alle ugens måltider. Det vil sige morgenmad, frokost og aftensmad. Hver søndag modtager du således en kasse med mad til hele ugen. Det kræver bare, at du har plads i køleskabet.

Sund kostplan
3

MyDietPal leverer til alle brofaste øer

MyDietPal leverer til alle brofaste øer

Måltidskasserne fra MyDietPal er for langt de fleste danskere. De leverer nemlig til alle brofaste øer. Der er altså en overvejende sandsynlighed for, at du sagtens kan afprøve deres måltider.

Du skal bare sørge for at have bestilt om torsdagen inden kl. 12:00, så får du leveret din måltidskasse til ugen efter om søndagen. Det sker mellem kl. 12:00 og 22:00, og du vil som regel få oplyst et bestemt tidsrum, hvori du kan forvente, at maden kommer.

Leveringen sker i kølebiler, så du naturligvis kan være helt sikker på, at din mad er frisk, når den ankommer. Det er i øvrigt værd at bemærke, at samtlige måltider, der bliver leveret, tidligst går på dato den sidste dag i ugen, hvortil maden er bestilt. Det vil sige, at hvis ellers du får maden på køl umiddelbart efter søndagsleveringen, så har du frisk mad til hele ugen.

4

Sådan bygger og bestiller du din måltidskasse hos MyDietPal DK

Byg din egen måltidskasse fra MyDietPal DK

Det er meget nemt at bygge og bestille en måltidskasse hos MyDietPal.

For at illustrere enkeltheden har vi nedenfor opstillet en trin-for-trin guide til bestillingsprocessen:

 1. Gå til MyDietPals hjemmeside
 2. Klik på Bestil-knappen
 3. Angiv antallet af personer, der skal leveres mad til
 4. Vælg om maden skal være vegetarisk eller ej
 5. Vælg om måltiderne skal have 400-500 kalorier eller 600-700 kalorier
 6. Vælg om der skal være mad til 3, 5 eller 7 dage
 7. Vælg om der skal leveres morgenmad, frokost og / eller aftensmad
 8. Fravælg eventuel gris eller fisk
 9. Se den endelige sammensætning af måltidskassen med retter, næringsindhold og så videre
 10. Bestil og glæd dig til, at måltidskassen bliver leveret

Det bliver simpelthen ikke meget nemmere at få planlagt måltider med det rette kalorieindhold til hele ugen. Bemærk dog, at processen er lidt anderledes, hvis du er vegetar. Her kan du nemlig kun vælge mellem måltider til 3 eller 5 dage, og du kan ikke vælge de ønskede antal kalorier. Det vil typisk være fordi, at de vegetariske retter i forvejen er kaloriefattige.

Er I to eller flere, der skal have leveret mad, er der naturligvis også plads til det. Du kan nemlig sammensætte en separat måltidskasse for hver af de personer, der bestilles til. Det vil sige, at hvis den ene er vegetar, den anden vil have retter med flere kalorier, og den tredje vil have med færre kalorier, så kan det sagtens lade sig gøre.

5

Ønsker du måltider til frokost og / eller aftensmad?

Mad til morgenmad, frokost og / eller aftensmad

Uanset om du er på jagt efter færdiglavet mad til morgenmad, frokost eller aftensmad, så er MyDietPal oplagt. Faktisk er det en af de eneste måltidskasseleverandører sammen med Sundtakeaway, der tilbyder levering af mad til alle dagens måltider.

Der er ingen tvivl om, at det gør hverdagen meget nemmere, hvis der både er styr på frokosten og aftensmaden. I hvert fald kan du på den måde være helt sikker på, hvor mange kalorier du indtager i løbet af dagen.

Sund mad
6

MyDietPal Kalorieberegner hjælper dig med at vælge dine måltider

MyDietPal Kalorieberegner hjælper dig med at vælge dine måltider

Er det svært at finde ud af, om du skal have 400-500 kalorier eller 600-700 kalorier pr. måltid? Så er du ikke den eneste, der er udfordret. Heldigvis har MyDietPal udviklet en kalorieberegner, der kan fortælle dig det rette kalorieindtag for at tabe vægt, beholde din nuværende vægt eller forøge din vægt.

Denne kan du bruge til at finde ud af, om du skal gå efter de kaloriefattige eller de mere kalorietunge måltidskasser.

7

Spørgsmål og svar

Svar på de mest stillede spørgsmål

Tilbyder MyDietPal rabatkoder?

Ja, MyDietPal tilbyder rabatkoder. Man anvender den ved at lave sin bestilling, og forud for indtastning af sine faktureringsoplysninger indtaster man den i det separate rabatkuponkode-felt. Jo flere ordrer du laver i træk, desto mere rabat kan du opnå.

Hvad er idéen bag MyDietPal?

Idéen bag MyDietPal er, at det skal være nemt at holde sit kalorieindtag på det niveau, som man ønsker. Her slipper du for at lave måltidsplanlægning, for det klarer de for dig.

Hvornår får jeg leveret mine måltidskasser?

Du får leveret dine måltidskasser fra MyDietPal hver søndag mellem klokken 12:00 og 22:00. Du kontaktes med et forventet tidsrum, hvori maden bliver leveret, så du ikke behøver at være hjemme hele dagen.

7.3Ekspertbedømmelse
Anmeldelse af MyDietPal

MyDietPal skiller sig ud fra de traditionelle leverandører af måltidskasser på to afgørende parametre. Først og fremmest fokuserer MyDietPal på at levere sunde og nærende måltider. Derudover tilbyder MyDietPal som en af de eneste leverandører måltider til både morgenmad, frokost og aftensmad. Af mindre positive ting kan der nævnes de lidt høje priser, den begrænsede fleksibilitet i forhold til levering og den manglende mulighed for at få leveret måltidskasser til ikke-brofaste øer.

Råvarer
8.5
Pris
7
Portionsstørrelser
7
Levering
6.5

Vi vil sætte pris på, hvis du vil dele din oplevelse med leverandøren:

Anmeld leverandøren og hjælp andre

Din samlede bedømmelse

Nymaaltidskasse.dk
Logo