RetNemt

RetNemt er en af markedets mest populære leverandører af måltidskasser, og derfor er det på sin plads med en anmeldelse af og en guide om dette foretagende. Vi håber, at du vil læse med, og hvis du har lyst, så kan du give din mening om RetNemt til kende nederst på siden.
8.6/10 (Ekspertbedømmelse)
Leverandøren er bedømt som #4 i kategorien Udbydere

Denne underside er dedikeret til dig, der overvejer at bestille en RetNemt måltidskasse, men på nuværende tidspunkt ikke har fundet ud af, om der er et godt match. Gennem de næste mange afsnit sørger vi nemlig for at give dig al den information, som du skal bruge for at træffe den endelige beslutning.

Du kan blandt andet glæde dig til at læse mere om de forskellige måltidskasser, som leverandøren tilbyder. Du kan endvidere blive klogere på deres mange opskrifter, hvordan du sparer penge på din bestilling, hvordan du kommer i kontakt med deres søde kundeservice og meget mere.

Fact: RetNemt har over 15 års erfaring med måltidskasser – og det kan mærkes!

Fordele og ulemper ved leverandøren:

Positivt
 • Kæmpe opskriftsunivers med over 800 opskrifter
 • Vælg mellem 40 retter hver uge
 • Sund og varieret mad for hele familien
 • Du designer selv måltidskassen
 • Rabat til nye kunder
 • Ingen bindingstid
 • Billig levering til hele landet
 • RetNemt gør en stor indsats for at bekæmpe madspild
Negativt
 • Du kan ikke selv vælge leveringsdagen (der er typisk kun én eller to muligheder)
 • Der er ikke mulighed for at bestille til én person (en ulempe for singler)
1

RetNemt har måltidskasser for enhver smag

Vælg mellem 40 forskellige retter hver uge

Dykker du ned i RetNemts udvalg af måltidskasser, så vil du erfare, at der vitterligt er noget for enhver smag. Uanset om du er til de hurtige retter, der kan laves på 30 minutter, om du er på udkig efter en sund og varieret aftensmad eller måske nogle familievenlige eller økologiske måltider, så kan RetNemt stille dine behov.

Helt konkret bliver deres måltidskasser hver uge sammensat på baggrund af mere end 800 (!) opskrifter, hvilket i øvrigt også sikrer, at du sjældent får det samme at spise mere end én gang om året (alt efter hvilken måltidskasse, du får bestilt). Det er de færreste, der kan sige det om deres egne madplaner i løbet af et år. Derfor er det absolut en fortaler for at købe en måltidskasse fra RetNemt. Leverandøren byder på hele 40 forskellige opskrifter hver uge.

En anden fortaler er, at når vi siger, at der er måltidskasser for enhver smag, så mener vi det. RetNemt har nemlig sløjfet de klassiske forudbestemte og faste måltidskasser – og er i stedet gået all-in på at lade dig bestemme selv. Det betyder, at du vitterligt altid er sikret en varieret og sund måltidskasse, der passer til lige præcis dine behov.

Screenshot fra RetNemt.dk

RetNemt design-selv måltidskasse
Angiv dine præferencer og design din egen måltidskasse
2

Du kan designe din egen måltidskasse hos RetNemt

Design din egen måltidskasse

Måden det fungerer på er sådan set meget simpelt, og du bliver taget igennem hele processen på deres hjemmeside. Den vil vi i øvrigt beskrive lige om en kort øjeblik, men lad os først tale lidt om, hvad der reelt set ligger i det her med at designe sin egen måltidskasse hos RetNemt.

Det fungerer sådan, at en basiskasse fra RetNemt består af familievenlige og sunde retter, der kan tilberedes på cirka en halv time. Det er udgangspunktet, som man herefter kan tilpasse alt efter behov og lyst.

Ved bestilling skal du vælge mellem 2 og 5 retter. I første omgang skal du dog definere, hvad der er vigtigst for dig. Du kan vælge mellem følgende præferencer:

 • Hurtigt tilberedt mad
 • 100 % vegetarisk
 • Familievenlig mad
 • Fisk, vegetarretter og fjerkræ

Sæt flueben ved din favorit og fortsat til næste trin (i næste trin skal du plukke de måltider ud, som du finder mest lækre).

RetNemt måltidskasser
3

Sådan designer du din egen måltidskasse hos RetNemt

Guide til at bestille din første måltidskasse

Det er ganske enkelt at designe sin egen RetNemt måltidskasse via deres hjemmeside.

Fremgangsmåden er meget enkel, og man bliver på ganske pædagogisk vis taget med hele vejen igennem bestillingsflowet. Inden det begynder, er der endda en fin video, hvor man bliver introduceret til konceptet.

For at forberede dig lidt på, hvordan din bestilling af en måltidkasse kommer til at foregå, har vi lavet nedenstående trin-for-trin guide, som beskriver præcis, hvordan de enkelte trin i processen lyder:

 1. Gå til RetNemts hjemmeside
 2. Klik på Design din kasse
 3. Vælg hvor mange personer (op til 4 personer) og dage (op til 5 dage), der skal leveres mad til
 4. Angiv dine præferencer (hurtig mad, vegetarisk mad eller noget helt tredje)
 5. Sæt flueben ved de måltider, du finder mest spændende
 6. Gennemse opsummering af bestilling
 7. Indtast din rabatkode / gavekode (hvis du har en)
 8. Klik på Gå videre
 9. Indtast dit postnummer og se mulige leveringsdage
 10. Angiv instrukser omkring, hvordan måltidskasserne skal leveres
 11. Indtast dine betalingsoplysninger og færdiggør bestillingen

Når ovenstående er gennemført, har du bestilt din måltidskasse, og du kan dermed stole trygt, at der bliver leveret mad til jer på den valgte leveringsdag. Du kan allerede nu godt begynde at glæde dig.

Bemærk: Der er ingen bindingstid hos RetNemt (det betyder, at du kan starte og stoppe leverancer, som det passer dig).

Bestilling af måltidskasser
4

RetNemt opskrifter: Dyk ned i de over 800 opskrifter

Kæmpe opskriftsunivers med over 800 opskrifter

Udover at levere velsmagende måltidskasser med friske og lækre råvarer, så sørger RetNemt også for, at du aldrig løber tør for inspiration. De har nemlig et univers med hundredvis af opskrifter, der er frit tilgængelige for alle – uanset om man er kunde eller ej.

Opskrifterne er velskrevne, lette at forstå og lige til at gå til. Mange af dem vil også være dem, som du får med, når eller hvis du vælger at bestille en måltidskasse fra RetNemt. Derfor kan det også være oplagt at tage et kig på opskrifterne og måske prøve at lave nogle af dem, hvis du gerne vil være sikker på, at retterne er noget for dig.

Samtlige retter er udviklet af dedikerede kokke, der forstår sig på gode råvarer og god smag.

5

RetNemt kundeservice: Hjælpen er altid nær

Sådan kommer du i kontakt med RetNemt

Bestillingen og betalingen – og den eventuelle afmelding af dit abonnement – foregår alt sammen via leverandørens meget brugervenlige website. Brugeroplevelsen er i top, men hvis man alligevel skulle have nogle spørgsmål og derfor gerne vil i kontakt med kundeserviceafdelingen hos RetNemt, er det naturligvis en mulighed. Det kan f.eks. være, at din måltidskasse ikke er dukket op som aftalt, eller at der mangler nogle råvarer i din levering.

De søde medarbejdere sidder klar de fleste af ugens dage til at besvare på din spørgsmål. Du kan enten kontakte dem via mail på kundeservice@retnemt.dk eller via telefon på 89875580, hvor de sidder klar hele ugen med undtagelse af lørdag.

Er du ikke meget for at kontakte leverandøren via telefon eller pr. mail, så sidder RetNemt og deres kundeservicemedarbejdere også klar til at læse dit brev på følgende adresse:

RetNemt
Ole Rømers Vej 4
3000 Helsingør

Ønsker du i øvrigt at bedømme RetNemt, så kan du gøre det på Trustpilot.

Sund måltidskasse
6

Leder du efter en RetNemt rabatkode?

Rabatkode til RetNemt

Er du på udkig efter en rabatkode til RetNemt?

Så kan du muligvis være heldig at finde den et sted på det store internet. Men det bedste sted at starte er simpelthen ved at klikke dig direkte ind på RetNemts hjemmeside. Her vil du nemlig se, at de af og til kommer med gode tilbud og rabatkoder. Ofte bliver rabatten fratrukket helt automatisk, hvorfor du ikke behøver at søge nettet tyndt for rabatkoder.

Der er altså rig mulighed for at spare lidt på madbudgettet, hvis man er god til at udnytte RetNemts tilbud. Bemærk dog, at mange tilbud er dedikeret til nye kunder.

Friske råvarer
7

Her leverer RetNemt

RetNemt leverer til hele landet

RetNemt leverer som udgangspunkt til hele landet.

Leverandøren stiller maden lige foran din hoveddør, hvis du har givet accept til dette. Du behøver derfor ikke nødvendigvis at være hjemme på leveringstidspunktet.

Leveringen koster et mindre gebyr, og der leveres inden kl. 17:00.

Hvis du gerne vil være helt sikker på, at RetNemt rent faktisk leverer til din adresse? Så er det heldigvis ganske nemt at tjekke. Du besøger nemlig blot deres hjemmeside og designer din måltidskasse. Når du klikker dig videre i processen, vil du ret tidligt blive bedt om at indtaste dit postnummer. Når du har indtastet denne, så får du straks besked om, hvorvidt du kan få leveret den lækre mad til døren.

Når du indtaster dit postnummer, vil du også få svar på, hvornår RetNemt leverer i dit område. Det kan f.eks. være om tirsdagen eller torsdagen.

8

Spørgsmål og svar

Svar på de mest stillede spørgsmål

Hvem ejer RetNemt?

RetNemt.dk ApS er ejet af den svenske virksomhed LMK Group, som har hovedsæde i Stockholm. Virksomheden opkøbte danske medstifter Klaus Toft Nørgaards ejerandele. I dag er Klaus Toft Nørgaard forretningsudviklingsdirektør. RetNemt beskæftiger i dag over 100 medarbejdere.

Hvor leverer RetNemt måltidskasser?

RetNemt leverer måltidskasser til hele landet inkl. alle brofaste øer og Bornholm. Indtast dit postnummer i forbindelse med bestillingen, og find ud af, om du kan få leveret måltidskasser fra RetNemt.

Hvad koster madkasserne fra RetNemt?

Prisen for madkasserne fra RetNemt varierer alt efter antallet af personer og dage, der skal være mad til. Sammensæt din madkasse og få en pris på, hvad det skal koste at få mad leveret fra RetNemt. Priserne starter typisk ved 45 kr. pr. portion.

8.6Ekspertbedømmelse
Anmeldelse af RetNemt

RetNemt er et meget sigende navn for denne leverandør af måltidskasser. Det er nemlig ret nemt at bestille lækre retter fra denne udbyder. Vi ser ikke mindst en stor værdi i, at der kan vælges mellem hele 40 skønne retter hver uge, og at man selv kan designe sin måltidskasse, så der kan blive taget højde for egne præferencer, allergener, sundhedshensyn m.v. Vi vil endvidere gerne fremhæve udbyderen for at tilbyde billig levering og for at give rabat på de første måltidskasser. I den mindre positive liga, så savner vi, at der kan bestilles måltidskasser til én person, ligesom en mere fleksibel leveringsservice ville være ønskværdig. RetNemt er dog alt i alt en måltidskasseleverandør, som vi varmt kan anbefale.

Råvarer
9
Pris
8.8
Portionsstørrelser
8.3
Levering
8.4

Vi vil sætte pris på, hvis du vil dele din oplevelse med leverandøren:

Anmeld leverandøren og hjælp andre

Din samlede bedømmelse

Nymaaltidskasse.dk
Logo