Bonzo

Bonzo er sat i verden for, at du kan få en nemmere og sundere hverdag, hvor du ikke skal bruge timevis i supermarkedet og køkkenet hver dag. Bonzo leverer skønne færdigretter direkte til din dør, så du er sikret velsmagende og sunde måltider.
8/10 (Ekspertbedømmelse)
Leverandøren er bedømt som #9 i kategorien Udbydere

Bonzo er en leverandør af måltidskasser, der er grundlagt med det formål at gøre den travle hverdag en smule lettere. Det forsøger de at opnå ved at skabe sunde og velsmagende hverdagsretter, der kan laves på rekordtid.

Deres udvalg af måltidskasser er både stort og differentieret. Det har den fordel, at man kan vide sig sikker på, at det indeholder noget for enhver. Der er nemlig både billige, veganske og familievenlige måltidskasser samt måltidskasser for singler.

Fact: Bonzo leverer færdigretter til hele landet og har gjort det i mange år

Fordele og ulemper ved leverandøren:

Positivt
 • Nemme og velsmagende færdigretter
 • Måltiderne er rige på vitaminer og grøntsager
 • Vælg mellem engangsbestilling og abonnement
 • Gratis fragt ved køb over 295 kr.
 • Levering på 1-3 dage
 • 100 % danskejet virksomhed
 • Mange tilfredse kunder (se selv på Trustpilot)
 • 20 % rabat på abonnementer og ingen binding
Negativt
 • Begrænset variation i maden
 • Forholdsvis små portioner
 • Du skal betale for fragten ved køb under 295 kr.
1

Hvem er Bonzo?

Kort om Bonzo

Bonzo er en dansk måltidskasseleverandør, der drives under navnet Bonzo ApS. Virksomheden har base i 3250 Gilleleje og har ifølge proff.dk eksisteret siden 2008.

De fleste måltidskasser indeholder mad til mellem tre og fem dage, og består af retter, der skal laves med råvarer med relativt kort udløbsdato. Sådan har de dog ikke valgt at gøre det hos Bonzo, hvorfor de skiller sig ud. Alle deres retter er hhv. frysetørret eller henkogt, hvilket betyder, at maden er blevet tilberedt på en måde, der medfører, at maden i deres måltidskasser er langtidsholdbar. Inspirationen til maden kommer ifølge leverandøren fra Tante Bonzo.

Screenshots fra Bonzo.dk:

2

Bonzo måltidskasser indeholder lækre færdigretter af højeste kvalitet

Fremragende færdigretter af høj kvalitet

Hovedparten af de singler, par og familier, der bestiller måltidskasser, har et ønske om, at det skal være nemt at lave mad. Hos Bonzo fokuserer de på at gøre det endnu lettere, end det er hos andre leverandører af måltidskasser.

Derfor består deres måltidskasser af færdigretter, der er nemme og hurtige at lave. Efter en lang arbejdsdag er der intet, der kan konkurrere med en velsmagende og nærende færdigret, og netop dette slår udbyderen sig op på.

Konkrete eksempler på færdigretter fra leverandøren:

 • Kødboller med glutenfri majspasta
 • Gullasch med kartoffelmos
 • Chili sin carne
 • Kødboller med basmatiris
 • Vegansk bolognese med krydret spaghetti
 • Arrabiata med pennette
Medarbejdere hos Bonzo
Bonzo har et stort team af glade medarbejdere
3

Engangsbestilling eller abonnement – du vælger selv

Engangsbestilling eller abonnement

Ønsker du ikke at have et abonnement, er du ikke tvunget til dette hos Bonzo. Du kan nemlig sagtens lave en engangsbestilling. Det er selvfølgelig en fordel, hvis du ønsker at teste deres koncept og mad, inden du binder dig.

Det er også ensbetydende med, at du kan bruge deres måltidskasser i perioder, hvor du har særligt travlt. Endvidere skal det ingen hemmelighed være, at der er perioder, hvor måltidskasser passer bedre ind i hverdagen end andre.

Er du så glad for konceptet og maden fra Bonzo efter din første bestilling, så kan du nemt bestille et abonnement fra leverandøren efterfølgende.

4

Rabatkoder til Bonzo

Spar penge med en rabatkode til Bonzo

Hos Bonzo er de naturligvis interesserede i at få flere kunder. For at opnå dette er de som regel meget rundhåndede, når det kommer til rabatkoder.

Dette er selvfølgelig kun en fordel for dig som ny kunde. Det medfører nemlig, at du kan bestille din første måltidskasse til nedsat pris, uanset om du binder dig til et abonnement eller ej. Vi bestræber os på at holde denne underside opdateret med aktive rabatkoder til Bonzo. Hold derfor med fordel øje med siden.

Bonzo måltidskasser
5

Bonzo har fået mange positive anmeldelser på Trustpilot

Bonzo har mange tilfredse kunder

Kaster man et blik på Bonzos Trustpilot side, får man et tydeligt billede af, at den overvejende del af deres kunder er tilfredse med både mad, service og levering.

Som det også er tilfældet for andre måltidskasseleverandører, er der dog også utilfredse kunder. Heldigvis er Bonzo hurtige til at svare på de negative anmeldelser, hvori de udtrykker et ønske om at udbedre situationen.

Vil du også give din mening til kende omkring Bonzo, så besøg Trustpilot eller benyt en af de andre tjenester til formålet. Du kan også blot vælge at kontakte Bonzo direkte.

6

Spørgsmål og svar

Svar på de mest stillede spørgsmål

Hvem ejer Bonzo?

Bonzo er ejet af selskabet Store-Pit ApS med CVR-nummer 31852242. I modsætning til flere andre leverandører af måltidskasser, er Bonzo derfor ikke ejet af et investeringsselskab eller er børsnoteret. Dette er der både fordele og ulemper forbundet med, men her har du ikke desto mindre mulighed for at støtte et danskejet selskab.

Hvad koster måltidskasserne fra Bonzo?

Der er flere variabler, der har indflydelse på prisen på måltidskasserne. F.eks. fås Familiekassen med tre måltider til 2-3 personer til 372 kroner.
Husk at være opmærksom på prisen pr. måltid, hvis du sammenligner to eller flere måltidskasser. Bonzo tager typisk omkring 50-60 kr. pr. måltid, hvilket er i den middelhøje ende sammenlignet med andre leverandører af måltidskasser.

8Ekspertbedømmelse
Anmeldelse af Bonzo

Bonzo fangede hurtigt vores opmærksomhed ved at have et koncept, der skiller sig ud fra mængden. Bonzo har nemlig, modsat de fleste andre leverandører af måltidskasser, fokus på levering af færdigretter. Mange af måltiderne er veganske, og de kan serveres på under 30 min. Vi har også noteret, at Bonzo tilbyder måltidskasser til både singler, par og familier, ligesom de tilbyder stor fleksibilitet ved at tilbyde både engangsbestilling og abonnement. Den hurtige levering på 1-3 dage skal de også have ros for. På den negative front kan der nævnes, at Bonzo opkræver et fragtgebyr ved køb under 295 kr. Vær også opmærksom på, at variationen i maden kan være ret begrænset, ligesom portionsstørrelserne generelt er til den mindre side (sidstnævnte er dog meget subjektivt).

Råvarer
8
Pris
9
Portionsstørrelser
7
Levering
8

Vi vil sætte pris på, hvis du vil dele din oplevelse med leverandøren:

Anmeld leverandøren og hjælp andre

Din samlede bedømmelse

Nymaaltidskasse.dk
Logo